Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΛΑ.Ο.Σ.

Οκτώ κόμματα στη Βουλή δείχνει μία ακόμα δημοσκόπηση

Κατακερματισμό των πολιτικών δυνάμεων εν όψει των εκλογών της 6ης Μαΐου φανερώνει μία ακόμα δημοσκόπηση.

Στις 5,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Στις 5,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Απογοητευτικά είναι τα ποσοστά που συγκεντρώνουν τα δύο μεγάλα κόμματα σε μία ακόμη μέτρηση. Συνολικά , ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκεντρώνουν μόλις το 33,5% .

Τι θα πει ο Παπαδήμος στον Παπούλια

Τι θα πει ο Παπαδήμος στον Παπούλια

Οι δύσκολες αποφάσεις για την οικονομία και ο Εθνικός λόγος για τις κάλπες. Υπουργικό και συνάντηση Παπούλια με Παπαδήμο. Ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα των εκλογών.

FT: Κίνδυνος αστάθειας στην Ελλάδα

FT: Κίνδυνος αστάθειας στην Ελλάδα

Απαξίωση του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα διακρίνουν οι FT. Αναφέρουν ότι οι ξένοι πιστωτές θέλουν συνεργασία Βενιζέλου-Σαμαρά. Προβλέπουν, όμως, ότι η όποια νέα κυβέρνηση θα έχει μικρή διάρκεια ζωής.

Ο δικομματισμός δεν παίρνει αυτοδυναμία

Στις τέσσερις μονάδες η διαφορά ΝΔ- ΠΑΣΟΚ. Ντέρμπι στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Στο 7% ο Π. Καμμένος. Μεγάλη πτώση για τη ΔΗΜΑΡ.

Στη ΝΔ προσχώρησε ο Αρμόδιος Στεργίου

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε σήμερα ο καθηγητής και επιχειρηματίας κ. Αρμόδιος Στεργίου, υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με το ΛΑ.Ο.Σ. και επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης.

Μπροστά η ΝΔ, χωρίς αυτοδυναμία

Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία, χωρίς όμως να εξασφαλίζει και την αυτοδυναμία στις επικείμενες εκλογές, δίνουν δημοσκοπήσεις της ALCO για το «Πρώτο Θέμα» και της Metron Analysys για το «Έθνος της Κυριακής».

«Να αρνηθούν τα κόμματα να πάρουν τη χρηματοδότηση»

Να μην πάρουν τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης κάλεσε τα κόμματα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ευθύνες σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επιρρίπτει ο ΛΑΟΣ

Πολιτικές ευθύνες στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, καταλογίζει ο ΛΑΟΣ στις πορισματικές του θέσεις με την ολοκλήρωση της θητείας της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής.

Ιδού το πόρισμα από τον φορολογικό διάλογο

Μία προς μία οι θέσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για φόρους, απαλλαγές και κλίμακα. Πού συμφωνούν, πού διαφωνούν. Οι συνέπειες για τους φορολογουμένους. Αναλυτικοί πίνακες και crash test των προτάσεων.

v