Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΛΟΓΕΣ

Δυο... διαβολοβδομάδες στη Βουλή

Κρίσιμες αναμένονται οι επόμενες δυο εβδομάδες έως το κλείσιμο της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών της 6ης Μαΐου καθώς προηγείται η ψήφιση κρίσιμων νομοσχεδίων.

Συναντήσεις Λούκας Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη

Συναντήσεις Λούκας Κατσέλη στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη για την παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης της «Κοινωνικής Συμφωνίας», η Πρόεδρος του κόμματος Λούκα Τ. Κατσέλη, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με φορείς της Βορείου Ελλάδας.

ΔΗΜΑΡ: Μικροκομματική η νοοτροπία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

ΔΗΜΑΡ: Μικροκομματική η νοοτροπία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Η αντιπαράθεση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ για το νέο φορολογικό σύστημα δείχνει ότι δεν έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ.

ΝΔ: Εκθέτει Βενιζέλο το κουκούλωμα ελλείμματος

ΝΔ: Εκθέτει Βενιζέλο το κουκούλωμα ελλείμματος

Η προσπάθεια συγκάληψης των ευθυνών της κυβέρνησης Παπανδρέου εκθέτει προσωπικά τον κ. Βενιζέλο, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, σχετικα με τα όσα είπε νωρίτερα η κα. Φ. Γεννηματά.

ΝΔ: Δεν έχουμε υπογράψει πόρισμα για φορολογικό

ΝΔ: Δεν έχουμε υπογράψει πόρισμα για φορολογικό

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει υπογράψει αλλά ούτε έχει λάβει κανένα πόρισμα για το διάλογο που που διεξήχθη για το φορολογικό σύστημα, δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας, Γιάννης Βρούτσης.

ΝΔ: Δεν είπαμε εμείς το "λεφτά υπάρχουν"

Αν η κα Γεννηματά ρωτούσε τον κ. Λοβέρδο, θα μάθαινε ποιο είναι το κόμμα του λαϊκισμού, και ποιος βεβαίωνε τον κόσμο πως "λεφτά υπάρχουν, δήλωσε ο Ιώαννης Βούρτσης της Νέας Δημοκρατίας.

ΝΔ: Επιστρέφουν Παπασιώζος, Καρασμανής, Βαγιωνάς

Την επιστροφή στη ΝΔ των βουλευτών Κ. Παπασιώζου, Γ. Καρασμανή και Γ. Βαγιωνά, μετά από σχετικές επιστολές στον Α. Σαμαρά, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Ευθύνες σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ επιρρίπτει ο ΛΑΟΣ

Πολιτικές ευθύνες στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, καταλογίζει ο ΛΑΟΣ στις πορισματικές του θέσεις με την ολοκλήρωση της θητείας της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής.

«Υποτιμούν τη μνήμη και τη νοημοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»

«Αυτοί που οδήγησαν την Ελλάδα σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας, στη φτώχεια και στην ανεργία, προκαλούν για μια ακόμα φορά. Υποτιμούν τη μνήμη και τη νοημοσύνη της ελληνικής κοινωνίας», τονίζει ο Γ. Παπαθανασίου.

Ευθύνες Παπαθανασίου δείχνει το πόρισμα του ΠΑΣΟΚ

Πολιτικές ευθύνες στον Γιάννη Παπαθανασίου αποδίδει το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009, το οποίο υπογράφεται από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

«Θα βγούμε από αυτή την κρίση»

Φ. Γεννηματά: Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή άρνηση εφαρμογής του νόμου για τα ΑΕΙ

Κοινωνική Συμφωνία: «Όχι» σε κυβερνητική συνεργασία με ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ

Ευ. Βενιζέλος: Πρώτη εθνική προτεραιότητα το Κυπριακό

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Σπ. Βούγιας

Εκλογική στήριξη «λοχαγών» στον Φώτη Κουβέλη

Παπαδήμος: Δεν αποκλείεται νέο πακέτο στήριξης

Ιδού το πόρισμα από τον φορολογικό διάλογο

«Ο λαός να απορρίψει στις κάλπες τα τρομοκρατικά διλήμματα»

«Θα ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας»

v