Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΝΔ: Δεν έχουμε υπογράψει πόρισμα για φορολογικό

Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει υπογράψει αλλά ούτε έχει λάβει κανένα πόρισμα για το διάλογο που που διεξήχθη για το φορολογικό σύστημα, δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας, Γιάννης Βρούτσης.

ΝΔ: Δεν έχουμε υπογράψει πόρισμα για φορολογικό
Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει υπογράψει αλλά ούτε έχει λάβει κανένα πόρισμα για το διάλογο που που διεξήχθη στο υπουργείο Οικονομικών για το φορολογικό σύστημα, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Βρούτσης

Αυτό που έπραξε η Νέα Δημοκρατία, σημείωσε ο κ. Βρούτσης, ήταν να καταθέσει και να συζητήσει τις προτάσεις της, όπως αυτές έχουν διατυπωθεί αναλυτικά στο φορολογικό πρόγραμμά της, που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2011.

Όπως ανέφερε ο κ. Βρούτσης η Νέα Δημοκρατία πρότεινε δίκαιο σταθερό και αναπτυξιακό σύστημα απέναντι στην πρακτική ΠΑΣΟΚ που, για 2,5 χρόνια, επέβαλλε εξοντωτικούς φόρους σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και ζήτησεαπό το ΠΑΣΟΚ να καταθέσει τις δικές του προτάσεις για τη φορολογία

"Δυστυχώς τέτοιες προτάσεις το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν έδωσε" τόνισε ο κ. Βρούτσης και πρόσθεσε ότι “περιμένουμε – όπως περιμένουν όλοι οι Έλληνες – να δούμε τι, επιτέλους, το διαφορετικό προτείνουν”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v