Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚΛΟΓΕΣ

Καστανίδης: Ελπίδα των πολιτών η δικαιοσύνη

Καστανίδης: Ελπίδα των πολιτών η δικαιοσύνη

Η δικαιοσύνη είναι σήμερα η υπαρκτή ελπίδα των Ελλήνων για τη διερεύνηση των σκανδαλωδών υποθέσεων που απασχολούν τη δημόσια ζωή, δήλωσε μετά τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου ο Χάρης Καστανίδης.

Στις τάξεις της ΝΔ η βουλευτής Αριάδνη Αγάτσα

Στις τάξεις της ΝΔ η βουλευτής Αριάδνη Αγάτσα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς είχε, σήμερα συνάντηση με την ανεξάρτητη βουλευτή Βοιωτίας κα Αριάδνη Αγάτσα, η οποία του γνωστοποίησε την απόφασή της να συμπορευτεί με τη Νέα Δημοκρατία.

ΔΗΣΥ: Επικεφαλής στο Επικρατείας ο Γ. Μπήτρος

ΔΗΣΥ: Επικεφαλής στο Επικρατείας ο Γ. Μπήτρος

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, παρουσίασε σήμερα τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος καθηγητή Γιώργο Μπήτρο.

«Η απάντηση στην αδιαφάνεια θα δοθεί από τους πολίτες»

«Η απάντηση στην αδιαφάνεια θα δοθεί από τους πολίτες»

«Η σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου την ημέρα της προκήρυξης των εκλογών ανοίγει τη διερεύνηση της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος», σχολίασε η εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων

Με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Α. Μητρόπουλος

Με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Α. Μητρόπουλος

Ο Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου προανήγγειλε ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής.

Τι θα πει ο Παπαδήμος στον Παπούλια

Οι δύσκολες αποφάσεις για την οικονομία και ο Εθνικός λόγος για τις κάλπες. Υπουργικό και συνάντηση Παπούλια με Παπαδήμο. Ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα των εκλογών.

ΠΑΣΟΚ:Ποια ονόματα παίζουν για τα ψηφοδέλτια

Τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου αναμένουν Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Παπακωνσταντίνου για να μάθουν αν θα συμπεριληφθούν τελικά στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

Οι Οικολόγοι Πράσινοι για την εκλογική νομοθεσία

Το μπόνους των επιπλέον εδρών στο πρώτο κόμμα έχει κατ' επανάληψη αμφισβητηθεί ως αντισυνταγματικό, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων.

ΔΗΣΥ: "Φταίει το κράτος, όχι εσύ. Άλλαξέ το"

Κάλεσμα προς τους πολίτες να στηρίξουν την πολιτική των αλλαγών που προτείνει, κάνει η ΔΗΣΥ με την προεκλογική της καμπάνια που έχει ως σύνθημα "Φταίει το κράτος, όχι εσύ. Άλλαξέ το".

Καμμένος:Συνεργασία με 11 αντιμνημονιακούς φορείς

"Συμβόλαιο τιμής για την σωτηρία της πατρίδας" υπέγραψαν την Τρίτη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και εκπρόσωποι 11 αντιμνημονιακών φορέων και κινημάτων.

ΔΗΣΥ: Μόνο χαριστικές ρυθμίσεις ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ,ΝΔ

Νέα επίθεση του Γ. Μιχελάκη σε Ε. Βενιζέλο

Κατσέλη: Απροκάλυπτη παρέμβαση από Λαγκάρντ

Η ΔΗΣΥ όρισε αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία

"Ο Σαμαράς δεν έκανε τίποτα για το PSI"

Τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο είδε ο Π. Καμμένος

FT: Κίνδυνος αστάθειας στην Ελλάδα

Δήμευση περιουσιών επίορκων πολιτικών

Ραγκούσης – Παπακωνσταντίνου εκτός;

v