Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 17 2024

Η 20ετία ΚΡΙ ΚΡΙ στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Σε ένα blue chip του FTSE  Mid Cap αναφερόταν ο ΕΚΗ στις 16 Σεπτεμβρίου 2020 και ο λόγος για την ΚΡΙ ΚΡΙ.
Μία από τις πολλές αναρτήσεις της στήλης -από πολύ παλαιότερα- παρακολουθώντας την ανέλιξη της σερραϊκής εταιρείας από την αποτίμηση των 80 εκατ. πλέον στα 429,8 εκατ. ευρώ.

Μεγέθυνση χρηματιστηριακή παράλληλη με την επιχειρηματική, παραγωγική, με σταθερή διεύρυνση των εξαγωγών μέχρι τα αυξημένα μεγέθη 6μήνου που παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα.

Χτύπησε «φλέβα» στο Τέξας η ΚΡΙ ΚΡΙ, σημείωνε νωρίτερα η Αλεξάνδρα Γκίτση, με το Greek Frozen Yogurt.
Στο 62,6% ο τζίρος από τις εξαγωγές, ανοδική αναθεώρηση προβλέψεων και νέες επενδύσεις 50 εκατ. για περαιτέρω αύξηση της παραγωγής.

Η εισηγμένη που μόνο ευχαριστημένους πελάτες και επενδυτές έχει, σημειώναμε σε εκείνη την ανάρτηση (της 16/9/2020) τέσσερα χρόνια πριν, τότε που η χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας ήταν στα 198,4 εκατ. ευρώ.

Από τις περιπτώσεις εταιρειών που με την εισαγωγή τους στο ΧΑ -αντλώντας κεφάλαια με ανταγωνιστικά κόστη- μεγεθύνθηκαν στην χρηματιστηριακή διαδρομή τους. Ο ίδιος ο επικεφαλής της ΚΡΙ ΚΡΙ Παναγιώτης Τσινάβος είχε δηλώσει πως τα κεφάλαια που είχε αντλήσει η εταιρεία συνέβαλαν σε αυτή την εξέλιξη. Με μεθοδική δουλειά και χρηστή διαχείριση, όπως από το αποτέλεσμα προκύπτει.

Από τις εξαιρέσεις η σερραϊκή εταιρεία και δυστυχώς για το ΧΑ, που δεν διαδραματίζει τον ρόλο του χρηματοδότη επιχειρήσεων όπως θα μπορούσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v