Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Τα διόδια και οι «υψηλού επιπέδου» επικοινωνίες - Χαλαρό το ΤΑΙΠΕΔ για Αττική Οδό - Χ. Κυνηγός: Παραίτηση με θητεία 65 ετών!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ: Μια εμβληματική φυσιογνωμία στον κλάδο πετρελαίου με προσφορά πολλών δεκαετιών τόσο στην ΕΛΙΝΟΙΛ όσο και στον Σύνδεσμο Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος παραιτήθηκε χθες -λόγω ηλικίας- από τη θέση του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της εισηγμένης εταιρείας, μετά από 65χρονη θητεία!

Ο Χαράλαμπος Κυνηγός (φωτ.) προσελήφθη στην ΕΛΙΝΟΙΛ το 1958 και συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξή της, αρχικά ως υπάλληλος και στη συνέχεια ως γενικός διευθυντής (το 1968), ως διευθύνων σύμβουλος (έως το 2005) και ως πρόεδρος της εταιρείας (έως και χθες).

Τρέχει επενδύσεις εις... διπλούν η Motor Oil - Γκάζι για εισαγωγή στο ΧΑ της Trade Estates - Σφηνάκια για ΟΠΑΠ, MEZZ

FOURLIS: Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή του Ενημερωτικού Δελτίου για την εισαγωγή στο χρηματιστήριο της Trade Estates ΑΕΕΑΠ.

Η θυγατρική του ομίλου που διοικεί ο Βασίλης Φουρλής (φωτ.), το α’ εξάμηνο έχει στην κατοχή της ακίνητα μικτής εκτιμώμενης αξίας (GAV) €330 εκατ. και καθαρή αξία ενεργητικού (NAV) €225,2 εκατ. ενώ συνεχίζει τις επενδύσεις μέσω αγορών και ανάπτυξης επιπλέον εμπορικών πάρκων και logistics.

Στόχος της διοίκησης είναι η διαπραγμάτευση των μετοχών να ξεκινήσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Η... επί τρία έκπληξη του ΟΠΑΠ - Ετοιμη να... τρυγήσει η Premia Properties - Ισπανία: Σειρά προτεραιότητας για νερό!

ΟΠΑΠ: Εως και τριπλάσιο από τις προβλέψεις των αναλυτών ήταν το προμέρισμα που αποφάσισε το Δ.Σ. του Οργανισμού. Φτάνει το 1 ευρώ ανά μετοχή, όταν πέρυσι ήταν 0,3 ευρώ και οι εκτιμήσεις το τοποθετούσαν στο 0,35.

Τα μεγέθη της εταιρείας, υπό τον Jan Karas (φωτ.), βελτιώθηκαν σημαντικά στο εξάμηνο, με τα καθαρά κέρδη να φτάνουν τα 224,4 εκατ. ευρώ έναντι 167,2 εκατ. το α’ εξάμηνο του 2022.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι η αυξημένη δραστηριότητα τυχερών παιχνιδιών σε Ελλάδα και Κύπρο αντανακλάται στην κερδοφορία του ομίλου και της εταιρείας, η οποία έχει περαιτέρω ενισχυθεί από τα χαμηλότερα χρηματοοικονομικά έξοδα λόγω της μειωμένης μόχλευσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ανατροπές στις αποδόσεις για πρόεδρο - H Προοδευτική και ο μικροκληρονόμος - Σφηνάκια για Intrakat, ΝΑΥΠ και ΧΑΚ

ΣΥΡΙΖΑ: Ανεβάζει στροφές η υποψηφιότητα Αχτσιόγλου για την προεδρία, μετά το αρχικό «σοκ» που προκάλεσε η είσοδος του Στέφανου Κασσελάκη στην κούρσα.

Τα παραπάνω ισχύουν αν πιστέψουμε τις εταιρείες στοιχηματισμού και τις τελευταίες αποδόσεις που δίνουν για τον τελικό νικητή.

Πάρτε για παράδειγμα τη Stoiximan. Την επομένη της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας Κασσελάκη, η επικράτησή του πλήρωνε μόλις 2,4, αλλά χθες είχε ανέβει στο 3,2. Αντίθετα για την Εφη Αχτσιόγλου η απόδοση έπεσε στο 1,2 από 1,4 την περασμένη Τρίτη. Σημειώστε ότι η επικράτηση Νίκου Παππά πληρώνει 18 στο ευρώ, του Ευκλείδη Τσακαλώτου 25 και του Στέφανου Τζουμάκα 50.

XA: Τι παίζεται στα χαρτιά Κόκκαλη - Κωτσόβολος: Ο βηματισμός και το ερώτημα - Οι εκλεκτοί για δάνεια της Cepal και η... φέτα doValue

INTRACOM-INTRALOT: Μεγάλη άνοδος την Παρασκευή για τον τίτλο της Intralot, μετά τη βελτίωση των επιδόσεων της εισηγμένης στο εξάμηνο αλλά και ενόψει σημαντικών εξελίξεων τον Σεπτέμβριο για την εταιρεία του Σωκράτη Κόκκαλη (φωτ.).

Το «χαρτί» έκλεισε με άνοδο 5,71% στο 0,74 ευρώ, που συνιστά και νέο υψηλό εξαμήνου, με αυξημένο τζίρο, ενόψει νέου ομολογιακού και αύξησης μετοχικού κεφαλαίου από την εισηγμένη, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η αναδιάρθρωση της εταιρείας, με στόχο την είσοδο της αμερικανικής θυγατρικής της στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

v