Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ευρωκοινοβούλιο: Το σοκ Ράμμου & τα pushbacks *Lamda: To μυστικό της επιστροφής-μαμούθ *Euroclear: Χρυσάφι από Ρωσία

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΑΜΜΟΣ: Για «μεγάλο σοκ» μίλησε ο επικεφαλής της ΑΔΑΕ στην κατάθεσή του στην PEGA, όταν πληροφορήθηκε τη δίωξη της κας Κ. Παπανικολάου και του κ. Στ. Γκρίτζαλη.

Επλεξε το εγκώμιό τους και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η δίωξη θα αποδειχτεί λανθασμένη. «Λυπάμαι που κάποιοι από τους καλύτερους δημόσιους λειτουργούς που είχε ποτέ η Ελλάδα υποβάλλονται σε τέτοια ταλαιπωρία», δήλωσε.

Ακόμα πιο αιχμηρός ήταν στη συνέχεια: «Είναι εντυπωσιακό ότι έως τώρα, μετά από 18 μήνες, η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει ασκήσει δίωξη εναντίον κανενός για τη χρήση του παράνομου λογισμικού και η ίδια Δικαιοσύνη σπεύδει να διώξει δύο μέλη της ΑΔΑΕ που απλά έκαναν το καθήκον τους»

Η Εφη (Αχτσιόγλου) και η διάσπαση - ΧΑ: Οι «μεγάλοι», ο κάβουρας και το… ζουμί του - Κρίσιμη σύγκριση για τις ΑΕΕΑΠ

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: Χωρίς δόση υπερβολής, η Εφη Αχτσιόγλου και η ομάδα των «6+6» γύρω της θα κρίνει και το εύρος που θα λάβει η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Για να το πούμε λίγο πιο «μπρούτα», αν θα υπάρξει πραγματική διάσπαση ή αποχώρηση των «ομπρελίστας», που γενικώς δεν έχουν ιδιαίτερη απήχηση στο ευρύ κοινό του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έδειξε καθαρά και η απήχηση της υποψηφιότητας Τσακαλώτου στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

Όσα κωμικοτραγικά παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα περί τον ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν μια αριστερή... χορογραφία, στο πλαίσιο της οποίας οι «ομπρελίστας» βγάζουν ό,τι μπορούν στη δημοσιότητα και μετράνε αντιδράσεις, γνωρίζοντας ότι αν φύγουν χωρίς να πάρουν κόσμο μαζί τους, στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου τους περιμένει όλεθρος. Κι όπως οι περισσότεροι αντιλαμβάνονται, με Φίλη, Σκουρλέτη, κάτι Βίτσες και Δρίτσες, δουλειά δεν γίνεται.

Ο Άρειος Πάγος, οι Σπαρτιάτες και οι υποκλοπές - Οι έξι της Intrum - Trade Estates: Το lock up & η αξία του Smart Park

TRADE ESTATES: Δέσμευση να μην πουλήσουν μετοχές (Lock up) για διάστημα 180 ημερών από την εισαγωγή στο χρηματιστήριο ανέλαβαν οι βασικοί μέτοχοι της ΑΕΕΑΠ του ομίλου Φουρλή (όμιλος Fourlis, Housemarket, Trade Logistics, Autohellas, Latsco), όπως προκύπτει από το ενημερωτικό δελτίο.

Για τις Housemarket και Trade Logistics, η δέσμευση ισχύει με την επιφύλαξη της ρήτρας επιπρόσθετης κατανομής μετοχών (overallotment) και του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς (greenshoe option) που έχει παρασχεθεί στους αναδόχους σχετικά με τη διάθεση των πρόσθετων μετοχών.

Προκαλείς, Πάνο (Σκουρλέτη), σου λέω προκαλείς - Μυτιληναίος με Στίγκλιτς: Η ισχύς του δρόμου και των... ΜΜΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Το θυμάστε εκείνο το ποπ τραγουδάκι του Ρακιντζή που έλεγε «προκαλείς… σου το λέω προκαλείς…»;

Ο Πάνος Σκουρλέτης, πάντως, δεν το θυμάται σίγουρα. Αλλιώς δεν θα έστρεφε χθες (δημοσίως, πια) το όπλο του εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας για «παράκεντρα γύρω από τον Τσίπρα» και ισχυριζόμενος πως «επώνυμοι που αρθρογραφούν σε εφημερίδες ήταν υπεύθυνοι για 50 λογαριασμούς των social media του προέδρου (Τσίπρα)».

Γιατί όλα αυτά; Για να κατηγορήσει τον πρώην πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό ότι ήταν πίσω από «κάποιους» που «δούλεψαν υπόγεια, με στημένο μηχανισμό για να μας αποδομήσουν».

Οι χρησμοί μεγάλου παράγοντα για τις Κατασκευές - ΧΑ: Το πάρτι της Alpha Βαnk και η κρυφή ελπίδα

ΘΕΡΜΑΝΣΗ: Δια της... εις άτοπον απαγωγής αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να στηριχθούν όσοι χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα για τη θέρμανσή τους.

Η κυβέρνηση επιδιώκει φέτος να στηρίξει και αυτούς τους καταναλωτές μέσω επιδόματος, όπως άλλωστε έχει γνωστοποιήσει το υπουργείο Ενέργειας (φωτ. ο Θ. Σκυλακάκης). 

Οι δικαιούχοι αναμένεται να προκύψουν από αυτούς που ενώ δικαιούνται, δεν υπέβαλαν στο παρελθόν αίτηση για επίδομα θέρμανσης με τα δικαιολογητικά που προβλέπονται για πετρέλαιο, φυσικό αέριο, πέλετ κ.λπ. Η λογική είναι ότι με κάποιο τρόπο θερμαίνουν τα σπίτια τους και άλλος πλην ηλεκτρικών θερμαντικών σωμάτων κ.λπ. δεν υπάρχει. 

v