Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Υποκλοπές: Βαξεβάνης «μαζεύει» Ανδρουλάκη για... Δημητριάδη *Η σύγκριση Aegean-Lamda *Tips για Κρι Κρι, Intrakat

ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ: Χθες στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε αίσθηση «φωτογραφίζοντας» τον Γρηγόρη Δημητριάδη ως το πολιτικό πρόσωπο από τον αριθμό κινητού του οποίου στάλθηκαν 11 μολυσμένα μηνύματα του Predator.

Ανέφερε συγκεκριμένα ότι «Το εορτολόγιο της ορθόδοξης πίστης (σ.σ. το μήνυμα ήταν ευχαριστήριο για χρόνια πολλά) μας οδηγεί στον Θανάση, στον Αντώνη ή στον Γρηγόρη». Υπονοώντας, φυσικά, τον κ. Δημητριάδη, αφού δεν υπήρχαν στο Μαξίμου παράγοντες με τα άλλα βαφτιστικά ονόματα.

Ωστόσο, από προχθές που κυκλοφόρησαν αυτές οι πληροφορίες περί του θέματος, μας είχε κάνει εντύπωση πώς θα έσπευδε έτσι, ελαφρά τη καρδία, να αυτοπαγιδευτεί με ατράνταχτες αποδείξεις ένα πολιτικό πρόσωπο.

Front running με... ειδησεογραφική βούλα - Γιάννης Λιανός: Προς την έξοδο - Tips για ΤΕΝΕΡΓ, Helleniq Energy

ΛΙΑΝΟΣ: Χθες το πρωί ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας επανήλθε τηλεοπτικά μέσω AΝΤ1 στο θέμα της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Πρακτικά, επανέλαβε τη σφοδρή κριτική που είχε εξαπολύσει την προηγούμενη ημέρα, αγνοώντας τις σκληρές δηλώσεις που έκανε από την πλευρά του μέσω “X” ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Λιανός (φωτό). 

Η επανάληψη Σκρέκα έχει τη σημασία της. Σημαίνει ότι (όπως αρκετοί υποψιάστηκαν ήδη από προχθές), η σφοδρή κριτική μάλλον ήταν σε συνεννόηση με το Μαξίμου. Κι αυτό, δεδομένου ότι η θητεία του προέδρου της Επιτροπής Γιάννη Λιανού λήγει στις αρχές Ιανουαρίου, είναι σημαντικό ως προς τις πιθανότητες ανανέωσης ή εξόδου.

Δώσε και μένα (μπάρμπα) Στέφανε - ΧΑ: Τα ράλι της... πεντάρας - Ποιοι καλοβλέπουν τις 12 έδρες των Σπαρτιατών

ΣΤΕΦΑΝΟΣ: Ένας είναι πλέον ο «Στέφανος», αλλά μάλλον οι σύμβουλοί του έχουν μείνει κάπου στο 2012-15. Αλλιώς δεν εξηγείται το χθεσινό βιντεάκι με το οποίο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται παρακαλώ ότι θα μηδενίσει τον φόρο εισοδήματος για τους ελεύθερους επαγγελματίες με εισοδήματα έως 10.000 ευρώ, γιατί είναι λέει… κοινωνικά δίκαιο.

Θα ήταν, Στέφανε, αν είχαμε IRS και στην Ελλάδα και αν ήταν 10.000 τα πραγματικά εισοδήματα. Αλλά δεν είναι για τη συντριπτική πλειονότητα των ελεύθερων επαγγελματιών, κι αυτό το ξέρει όλη η χώρα. Οπότε, πριν από τέτοιες εξαγγελίες θα έπρεπε να μας πεις πώς ακριβώς θα βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά εισοδήματα αυτής της πλειονότητας και μετά να γίνεται λόγος για κοινωνική δικαιοσύνη.

Γιάννης Λιανός: Στη δίνη του κυκλώνα - Βουλή: Αυτούς τους… κωπηλάτες ποιος θα τους πάρει; - Οι ατάκες της Βρεττού

ΛΙΑΝΟΣ: Στη δίνη του κυκλώνα έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα η Επιτροπή Ανταγωνισμού και ο πρόεδρός της, καθηγητής Γιάννης Λιανός (φωτ.), για ενέργειες αλλά και παραλείψεις.

Χθες κυριολεκτικά ξεσπάθωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, με την κατηγορία ότι η Επιτροπή «αντί να κάνει ελέγχους στην αγορά κάνει… ρεπορτάζ». Δηλαδή ότι κάνει διαπιστώσεις περί ακρίβειας (που παίρνουν δημοσιότητα), αντί να κάνει ελέγχους. Συμπλήρωσε μάλιστα στη συνέχεια ότι η Επιτροπή δεν έχει επιβάλει κανένα πρόστιμο το τελευταίο διάστημα σε εταιρείες τροφίμων ή καταναλωτικών προϊόντων. 

Θεοδωρόπουλος: Η ζωή και τα... μαθήματα - Olympia: Μεταγραφή άνευ καραμπόλας - Tips για ΟΠΑΠ, Titan, Νάκα

ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ζωή είναι μια βόλτα και για να την απολαύσουμε, πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Ο πήχης που έχει βάλει ο καθένας δεν πρέπει να μετακινείται όταν επιτυγχάνεται ο στόχος, είπε ο γνωστός επιχειρηματίας σε συνέντευξη που παραχώρησε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της SAP.

Μπορεί από τη συνέντευξη να μη βγήκαν πηχυαίοι τίτλοι, όμως ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος (φωτ.) μοιράστηκε τις σκέψεις του. Είπε ότι η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο, ενώ σημείωσε ότι ο ίδιος δεν είχε τα χρήματα για να κάνει μεταπτυχιακό.

v