Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ξέσπασε... πόλεμος στο ΕΒΕΑ - Ο Γιώργος (Πατούλης), η Δόμνα και το περπάτημα - Μαζεύτηκαν καρχαρίες στα crypto

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ: Πριν την υφυπουργό Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου, το «ωφέλιμο» της περιπατητικής άσκησης μαθητών αναγνώρισε εμμέσως και η απερχόμενη ηγεσία της Περιφέρειας Αττικής. Πώς; Θέτοντας ως όριο εξυπηρέτησης για τη μετακίνηση μαθητών με μισθωμένα σχολικά λεωφορεία σε υπερ-τοπικά σχολεία (Πρότυπα και Πειραματικά) τα τρία χιλιόμετρα!

Υπενθυμίζεται ότι η εξυπηρέτηση μετακίνησης είχε συμπεριληφθεί στον πρόσφατο νόμο του υπ. Παιδείας για τη λειτουργία Πρότυπων και Πειραματικών Δημόσιων σχολείων, ωστόσο τα «όρια» των επιλέξιμων διαδρομών έθεσαν οι κατά τόπους περιφέρειες που διαχειρίζονται τα κονδύλια για τη συγκεκριμένη δαπάνη.

Σκρέκας: Πάρε κόσμε από… Μασούτη! - Τα NPEs και οι χασούρες των... βιαστικών - Tips για Prodea, Trade Estates

ΣΚΡΕΚΑΣ: Το υπουργικό πόστο κάνει τον άνθρωπο ή ο άνθρωπος το πόστο; Το ρητορικό αυτό ερώτημα ετέθη εκ των πραγμάτων όταν είδαμε τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα σε ρόλο… διαφημιστή του Μασούτη, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Ο υπουργός εξήρε τις χαμηλές τιμές της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, της πρώτης που ανακοίνωσε γιορτινό καλάθι, με ιδιαίτερη… ζέση, αλλά και χρήση πρώτου προσώπου («έχουμε μειωμένη τιμή στο αρνί, έχουμε το γάλα ελαφρώς μειωμένο» κ.ο.κ.), προκαλώντας μπαράζ αρνητικών σχολίων στα social media. Μέχρι και… βινιέτα διαφήμισης του έβαλαν.

Ο Στέφανος (Κασσελάκης) και οι γυναίκες του - Ο Μυτιληναίος, η «βόμβα» και ο Μητσοτάκης - Τριπλή επίσκεψη σε Σκυλακάκη

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Μια καινούργια ενδεκάδα στελεχών κατέβασε στο γήπεδο η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με σκοπό να έχουν θέσεις «πρώτης γραμμής» σε ευρεία γκάμα θεμάτων. Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα προβλήθηκε έντονα στην «Αυγή», με φωτογραφίες και βιογραφικά των στελεχών. Χωρίς να παραγνωρίζουμε τα επιμέρους ενδιαφέροντα βιογραφικά, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι κάτι άλλο μάς έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση.

Σε μια χώρα όπου η πολιτική (όπως άλλωστε και η κυβερνητική σύνθεση) εξακολουθεί να ανδροκρατείται, τα 9 από τα 11 νέα πρόσωπα που επιλέχτηκαν, είναι γυναίκες!

Χρηματιστήριο: Τα «μυστικά» της JP Μorgan και ο Πατέλης - Σαράντης: To «Stella Pack effect» - Τι ζητά η ΕΚΤ από UniCredit

JP MORGAN: Μεγάλες προσδοκίες δημιουργεί το road show που θα γίνει προς το τέλος του Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη. Το ένα «μυστικό» που καλλιεργεί προσδοκίες αφορά την πολύ έντονη δραστηριοποίηση του ίδιου του (ελληνικής καταγωγής) Τζέιμι Ντάιμον, για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ο ηγέτης της JP Morgan, της ισχυρότερης αμερικανικής τράπεζας, θεωρείται «σούπερ σταρ» της αμερικανικής επιχειρηματικής σκηνής, σε σημείο που πολλοί επιχειρηματίες (και όχι μόνο) θα ήθελαν να τον δουν να εκδηλώνει υποψηφιότητα για την… προεδρία των ΗΠΑ!

Δόμνα (Μιχαηλίδου) η εθνική γυμνάστρια - Τι έβγαλε το πρωτάθλημα… υπουργών - Ideal: Υπερκαλύπτεται το ομόλογο

ΔΟΜΝΑ: Πολλά τα σοβαρά θέματα αυτή την περίοδο, κι όμως το τελευταίο διήμερο, η υφυπουργός Παιδείας Δόμνα Μιχαηλίδου (φωτ.) έχει καταφέρει να περάσει στις πρώτες θέσεις των social media trends, με τις δηλώσεις της ενώπιον της Βουλής για το θέμα της συνένωσης σχολείων.

Διότι, μεταξύ άλλων, η Δόμνα ανέφερε ότι θα κάνει στα παιδιά καλό να περπατάνε 1-2 χιλιόμετρα μέχρι το σχολείο, καθώς ο… Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συνιστά περπάτημα 8 χιλιόμετρα ημερησίως!

Για του λόγου το αληθές, ακολουθεί το βίντεο.

v