Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
ΝΟVA: Ο Σταθόπουλος, ο Σόλακ και η… κληρoνομιά της Wind - Δύο ταχυτήτων η γαλάζια ΚΟ - Tips για ΟΛΠ και crypto

ΝΔ: Από τα χείλη του Κυριάκου Μητσοτάκη «κρέμονται» σήμερα πολλοί γαλάζιοι βουλευτές της Περιφέρειας.

Ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Βουλής, θα ανακοινώσει νέα μέτρα στήριξης του πρωτογενούς τομέα, αναζητώντας εκτόνωση της έντασης. Μια τέτοια εξέλιξη θα έδινε βαθιά ανάσα στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ που εκλέγονται σε αγροτικές περιοχές.

Η πίεση που δέχονται αυτά τις τελευταίες μέρες είναι μεγάλη, με το εντονότερο πρόβλημα -όπως μαθαίνουμε- να το έχουν (και λογικά) οι βουλευτές της Θεσσαλίας, που πρέπει να ισορροπήσουν ανάμεσα στην κυβερνητική πολιτική και στα αιτήματα των συμπατριωτών τους.

Τι έψαχνε ο Βακάκης στο Παρίσι - Ο Στέφανος, ο Παύλος (Πολάκης) και το… μπαρούτι - Το ΤΜΕΔΕ και τα μπισκότα!

Η ατάκα όμως… μέτρησε.

Σε κάποιους μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, η κάπως αγέρωχη στάση του δεν πολυαρέσει, κι όχι λόγω ιδιαίτερης αδυναμίας στον Πολάκη. Το θέμα είναι γενικότερο. Τους θυμίζει λίγο αυτό το αμερικάνικο «my way or the highway», που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε εφαρμογή στο κόμμα. Κάποιοι μάλιστα τον κατηγορούν ότι συμπεριφέρεται ως «ιδρυτής» κόμματος (υποθέτουμε έχοντας στο νου τους παλαιότερες μεγάλες πολιτικές φυσιογνωμίες του τόπου, ο λόγος των οποίων ήταν… νόμος για την παράταξή τους), χωρίς όμως να είναι.

Joint venture με Fortress στήνει η ΕΤΕ - ΜΕΖΖέδες για λίγους - Ο Ανδρέας (Λοβέρδος) και το δις εξαμαρτείν

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Εντελώς... back to the future o Aνδρέας, ο οποίος επέστρεψε στο 2012. Τότε, μετά από ρήξη με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, διαγράφτηκε και ίδρυσε νέο κόμμα, τη «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα», το οποίο έμελλε τελικά να ενταχθεί στην ομπρέλα που έφτιαξε η Χαρ. Τρικούπη «ΕΛΙΑ-Δημοκρατική Παράταξη» για τις ευρωεκλογές του 2014, παραμερίζοντας το όνομα «ΠΑΣΟΚ» και τον «πράσινο ήλιο».

Όμως, ο ίδιος δεν εξελέγη κι εν συνεχεία επανήλθε στο ΠΑΣΟΚ, με το οποίο εκλέχθηκε ξανά βουλευτής τον Ιανουάριο του 2015.

Ο Μιχάλης του ΠΡΟ-ΠΟ, ο Σκάι και ο... Βουλαρίνος *Tips για ΠΕΙΡ, ΟΤΟΕΛ, ΒΟΣΥΣ *Το διφορούμενο σήμα από Buffett

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Επική η απάντησή του χθες, σε ερώτηση του Άρη Πορτοσάλτε για την πανεπιστημιακή αστυνομία. «Κοιτάξτε, δεν ξέρω τι εννοείτε… πανεπιστημιακή αστυνομία», ξεκίνησε τη φράση του ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός Προστασίας του Πολίτη και μετά πέταξε τη μπάλα στην... εξέδρα, τυρβάζοντας περί άλλα.

Τα είπε όλα με μια φράση ο Μιχάλης μας. Πράγματι, κανένας δεν γνωρίζει τι εννοούσε τελικά η κυβέρνηση με τον συγκεκριμένο όρο και τον σχετικό νόμο τον οποίο ψήφισε. Την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, όλοι την έχουν… ακουστά αλλά ουδείς τη βλέπει.

ΧΑ: Τα ρεκόρ, τα ναδίρ και... οι αφυπνίσεις - Διαφθορά και ελευθεροτυπία: Διπλό το χτύπημα - Η ΔΕΗ σε ρόλο cash cow

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Νέο υψηλό 52 εβδομάδων για τον τίτλο που ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στα 3,64 ευρώ ή 4,53% υψηλότερα, στον απόηχο των πολλών επαφών που πραγματοποίησε η διοίκηση του ομίλου πριν το επερχόμενο placement.

Η κίνηση εν μέσω μπαράζ εκθέσεων με αυξημένες τιμές-στόχους. Τις τελευταίες ημέρες η Optima Bank ανέβασε τον πήχη στα 5 ευρώ, εντάσσοντας την τράπεζα στις κορυφαίες επιλογές. Με τα 5 ευρώ «συμφωνεί» και η JP Morgan σε ανάλυση της προηγούμενης εβδομάδας.

Κορυφαία επιλογή από τον τραπεζικό κλάδο η Πειραιώς και για την NBG Securities με τον πήχη να τοποθετείται στα 4,5 ευρώ.

v