Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Κυβέρνηση: Οι «στηρίξεις» που σπάνε και ο... Κασσελάκης - Μνήμες Λαλιώτη και Σουφλιά - Tips για ΟΤΕ, Coca Cola

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: Τον θυμάστε τον πρώην γ.γ. Υποδομών και μετέπειτα υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη (φωτ.), που «έλυνε και έδενε» στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κατά την προηγούμενη κυβερνητική θητεία, αλλά έμεινε «εκτός παιδιάς» στη νέα κυβέρνηση;

Μαθαίνουμε ότι εσχάτως άρχισε να επαίρεται για τα πεπραγμένα του και το «άκρως επιτυχημένο» πέρασμά του από το Υπουργείο, προαναγγέλλοντας μάλιστα την… επιστροφή του στην κυβέρνηση. 'Εχει, όπως υποστηρίζει αριστερά-δεξιά, σχετική «διαβεβαίωση» του Μεγάρου Μαξίμου για τον επόμενο ανασχηματισμό.

ΔΕΗ:To «μυστικό» πίσω από τις επιθετικές κινήσεις - CVC: Δίνει mandate για το «φιλέτο» της Εθνικής Ασφαλιστικής

ΒΟΥΛΗ: Σας ενημερώσαμε εγκαίρως για το κρυφτούλι που παίζουν τα αριστερά-προοδευτικά κόμματα σχετικά με την ψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Για πρώτη φορά, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ούτε… το ΚΚΕ δείχνουν διάθεση να υποβάλουν αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας. Τα δύο πρώτα κόμματα (που είναι υπέρ του εν λόγω γάμου) σφυρίζουν αδιάφορα για να αποφύγουν την επισημοποίηση των «ανταρτών» βουλευτών τους, που δεν θέλουν το νομοσχέδιο.

Το ΚΚΕ (που είναι κατά) για να αποφύγει… το «ναι» μίας δικής του βουλευτή, της Σεμίνας Διγενή, αν και οι πολύ κακές γλώσσες αποδίδουν τη στάση στη διάθεση να αποφευχθούν πολιτικές εξελίξεις…

Ο Αλέξης, η διάψευση και ο... «καμένος» - Ποιοι αγόρασαν, ποιοι πούλησαν ΔΑΑ - Η επόμενη μέρα για ΔΕΗ

ΤΣΙΠΡΑΣ: «Καμία σύνδεση και καμία σχέση» δεν υπάρχει ανάμεσα στην επικείμενη εκδήλωση με Τεμπονέρα-Αχτσιόγλου-Μ. Χριστοδουλάκη και στη συνάντηση που είχε χθες ο πρώτος με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η διαρροή για τη συνάντηση έγινε χθες το απόγευμα και οδήγησε σε φήμες ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενθαρρύνει την περίφημη εκδήλωση που διοργανώνεται την Τρίτη με τους παραπάνω ομιλητές και με θέμα «Μετά τον Μητσοτάκη, ποιος;».

Όπως επισημαίνεται με έμφαση από συνεργάτες του κ. Τσίπρα, το ραντεβού του με τον κ. Τεμπονέρα είχε κλειστεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, στο πλαίσιο των πολλών συναντήσεων που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα στο γραφείο του, στην οδό Αμαλίας.

Το μήνυμα Βακάκη για το Παρίσι - Γήπεδα: Η όπισθεν και το... VAR - Ενα τετ α τετ στο Milos - Κοντά σε deal η Μουζάκης

ΓΗΠΕΔΑ: Από εβδομάδα επιστρέφουν οι φίλαθλοι στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, αλλά θα χρειαστούν πολλές εβδομάδες για να εφαρμοστούν κρίσιμες ρυθμίσεις που είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση, όπως οι κάμερες (7 Μαρτίου) και η «ταυτοποίηση» εισιτηρίων (9 Απριλίου).

Και αυτό παρότι διεμήνυε τον Δεκέμβριο σε όλους τους τόνους ότι τα γήπεδα που δεν πληρούν τις προδιαγραφές τις οποίες όρισε, δεν πρόκειται να υποδεχτούν φιλάθλους.

«Αυτή τη φορά αυτά τα οποία είπαμε θα γίνουν, γιατί αν δεν γίνουν, δεν θα ανοίξουν τα γήπεδα. Με λίγα λόγια, όποιο γήπεδο δεν έχει τις κάμερες με τις προδιαγραφές ευκρίνειας της UEFA, ορατές από τις Αρχές και δεν κάνει η ομάδα, η ΠΑΕ -γιατί αυτή έχει υποχρέωση- ταυτοποίηση αυτού που εισέρχεται με το ονομαστικό εισιτήριο και την ταυτότητά του, το γήπεδο αυτό δεν θα ανοίξει», έλεγε στα μέσα Δεκεμβρίου ο Παύλος Μαρινάκης.

Αvramar: O δρόμος από το κούρεμα στο… κανόνι - Ολλανδικό καρφί στον Σκρέκα - Tips για Lamda, Attica, Πετρόπουλο

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ: H περίφημη εκδήλωση με Τεμπονέρα-Αχτσιόγλου-Χριστοδουλάκη και τίτλο «Μετά τον Μητσοτάκη, ποιος;» απέκτησε… ούγια: τη διοργανώνει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Αυτό έγινε γνωστό χθες, με τον Μανώλη Χριστουλάκη (του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) να δηλώνει πως «είναι καλό να συζητάμε, ειδικά σε μια συγκυρία που ο προοδευτικός χώρος φαίνεται ότι δεν έχει ρεαλιστική πρόταση διακυβέρνησης απέναντι στη ΝΔ». Κι επειδή αυτή η παραδοχή (ξέρει ότι) θα εκνευρίσει ακόμα περισσότερο τη Χ. Τρικούπη, έσπευσε να προσθέσει ότι η εν λόγω πρόταση «πρέπει να διαμορφωθεί με την ισχυροποίηση του ΠΑΣΟΚ με βήμα τις επόμενες ευρωεκλογές».

v