Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Πόσα δίνουν για το Grand Hyatt-Ο Κασσελάκης, το cash και η συλλογικότητα-Tips για Ελίν, Σαράντη, Cenergy, Lamda

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Δεν θα τους… ταράξει μόνο στη συλλογικότητα ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως ο ίδιος είπε, αλλά και στις αποφάσεις.

Μετά τη δεκάωρη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο, συγκάλεσε… κυριακάτικα χθες τη νέα οικονομική επιτροπή που συγκρότησε για τα οικονομικά του κόμματος και των μέσων ενημέρωσης (Αυγή και Στο Κόκκινο).

Έχοντας ήδη παρουσιάσει αναλυτικά στοιχεία για τη δεινή κατάσταση που βρίσκεται το ταμείο του ΣΥΡΙΖΑ, όρισε νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για την Πέμπτη, ώστε να ληφθούν οι αποφάσεις. Βλέπετε, κανένα στέλεχος του κόμματος δεν αντέδρασε στην… ειλημμένη προ τριών ετών απόφαση για κλείσιμο της καθημερινής «Αυγής», αλλά επιτέθηκαν στον κ. Κασσελάκη επειδή το ανακοίνωσε «χωρίς να συνεδριάσουν τα όργανα».

Μπελέρης: Από τους πανηγυρισμούς στο… φιάσκο-Attica: Πώς μοιράζεται η ΑΜΚ-Η «εξίσωση» για τον Παύλο Μυλωνά

ΜΠΕΛΕΡΗΣ: Ετεροχρονισμένους πονοκεφάλους προκαλεί στη κυβέρνηση η απόφαση του Μαξίμου (παρά τις αντίθετες απόψεις στο Υπουργείο Εξωτερικών) να κατεβάσει ευρωβουλευτή τον φυλακισμένο Φρέντι Μπελέρη.

Με την κίνηση αυτή, που αποσκοπούσε (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) να προσελκύσει «εθνοπατριωτικές ψήφους», η κόντρα με την κυβέρνηση Ράμα στην Αλβανία κλιμακώθηκε.

Η κυβέρνηση πανηγύρισε την εκλογή, λησμονώντας ότι σε αυτά τα παιχνίδια έχει λόγο και ο αντίπαλος. Ο Ράμα έκανε «ρελάνς», καθαίρεσε τον Μπελέρη από τη δημαρχία της Χειμάρρας και προς το παρόν αρνείται να του δώσει άδεια από τη φυλακή, για να πάει στις Βρυξέλλες να ορκιστεί.

Αννα Διαμαντοπούλου: Ο Κυριάκος και η Νάντια του ΠΑΣΟΚ-Φθηνότερα δάνεια για... λίγους-Tips για Σ. Κόκκαλη, Profile

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Η είδηση ότι ενδέχεται να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, με το οποίο πρακτικά δεν ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια, προκάλεσε ιαχές ενθουσιασμού σε ένα μέρος των κεντρώων της... νέας Νέας Δημοκρατίας.

Η (εν δυνάμει) υποψηφιότητά της προμοτάρεται εντόνως από συγκεκριμένα «φιλελεύθερα» ΜΜΕ που εδώ και πολύ καιρό θεωρούνται άμεσου κλίματος Μαξίμου, μέχρι και ως ιδανική επόμενη πρωθυπουργός.

Αυτός ο ενθουσιασμός, λένε πηγές της στήλης, φαίνεται να έχει ήδη παρεξηγηθεί από έτερους πιστούς του Κυριάκου. Ότι κάποιοι έχουν αρχίσει να ψάχνουν για… ρεζέρβες, είτε για την περίπτωση που ο ίδιος μετακινηθεί πιο δεξιά είτε εάν συνεχίσει η δημοσκοπική πτώση της κυβέρνησης.

Το Δ.Σ. ΟΤΕ και το γραφείο του Κωστή (Χατζηδάκη)-Μπαράζ σε πωλητήρια από doValue-Πώς έσβησε τα δάνεια η Ηρων

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Η τοποθέτηση της διευθύντριας του ιδιαίτερου γραφείου του υπουργού Οικονομίας, Χριστίνας Μπουσουλέγκα, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΤΕ προχθές, οφείλεται στο ότι το Δημόσιο εξακολουθεί να έχει δικαίωμα ορισμού μελών, παρότι κατέχει κάτι παραπάνω από το 1% του οργανισμού.

Η ίδια η κα Μπουσουλέγκα εμφανίζεται να κάνει «μίνι περιοδεία» σε Δ.Σ. καθώς είχε τοποθετηθεί στη (θυγατρική πλέον της ΔΕΗ) Κωτσόβολος, από την οποία όμως έπρεπε να… φύγει για να μπορέσει να μπει στο Δ.Σ. του ΟΤΕ, αφού προηγουμένως εμφανίστηκαν δημοσιεύματα για το ανακύπτον «conflict of interest», λόγω ανταγωνιστικών δραστηριοτήτων μεταξύ των εταιρειών.

Απ. Δοξιάδης: Tο «γαλάζιο Ποτάμι»... λούζει τους δύο πρώην-To τέλος του Μπάιντεν-Tips για Alpha, Attica, Κρι Κρι

ΜΠΑΪΝΤΕΝ: Όλα τα σημάδια στον ορίζοντα δείχνουν ότι ο πρόεδρος θα (υποχρεωθεί να) αποσυρθεί σύντομα, μετά την έλλειψη διαύγειας και σφρίγους που έδειξε στο καταστροφικό ντιμπέιτ με τον Τραμπ.

Από τα συνεχιζόμενα πρωτοσέλιδα υπέρ της απόσυρσής του στα πιο μεγάλα ΜΜΕ της Δύσης και τις πληροφορίες που διαρρέονται ότι μόνο η οικογένειά του και η στενή κλίκα των συμβούλων του τον επηρεάζουν να παραμείνει (!) έως τα γκάλοπ, όλα δείχνουν ότι είναι αδύναμος υποψήφιος.

Στην περίπτωση αυτή, θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα τον αντικαταστήσει. Θα είναι η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, που όμως δεν θεωρείται ικανή αντικαταστάτρια, κάποιος κυβερνήτης πολιτείας όπως ο Γκάβιν Νιούσομ, ή μήπως η σύζυγος του Μπάρακ Ομπάμα, η Μισέλ;

v