Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
ΛΑΡΚΟ: Τα… μαντάτα από Ινδονησία - To guidance στη Cenergy & 2 νέα top picks - Ιεράρχες: Face control και στον… Κυριάκο;

ΕΚΚΛΗΣΙΑ: Και τώρα τι θα κάνει η Εκκλησία και ο κ. Ιερώνυμος; Ιδού πώς… την πάτησαν: Η Ιερατική Σύναξη Μητρόπολης Κέρκυρας ανακοίνωσε χθες πως οι βουλευτές του νησιού Αλέξανδρος Αυλωνίτης (ΣΥΡΙΖΑ) και Δημήτρης Μπιάγκης (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ) καλούνται να απέχουν από οποιαδήποτε εκκλησιαστική εκδήλωση, λόγω της υπερψήφισης του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Στην απαντητική του ανακοίνωση, ο κ. Αυλωνίτης, πέραν όλων των άλλων, θέτει στη Μητρόπολη και το εξής ερώτημα: τα μέτρα αποκλεισμού θα αφορούν και «τον συντοπίτη μας, Κερκυραίο, βουλευτή Νίκο Δένδια;».

Ντόρα και ΓΑΠ στήριξαν πρόεδρο… Αλέξη *Entersoft: Θολό τοπίο *Tips για την ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ και Κρι Κρι-ΕΒΡΟΦ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Η Συμφωνία των Πρεσπών «έστειλε» προχθές τον Αλέξη Τσίπρα στην προεδρία της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια. Η συγκυρία είναι τέτοια, που ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός θα κληθεί να χειριστεί την ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ, που εξελίχθηκε σε μεγάλο αγκάθι μετά την καταδίκη σε διετή φυλάκιση (χωρίς αναστολή, δε) του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη.

Ο Μάκης Βορίδης έδωσε το στίγμα, δηλώνοντας ήδη ότι η Ελλάδα θα «παγώσει» την ενταξιακή διαδικασία για την Αλβανία και θα προβάλει βέτο. 

Quest: H ACS, η GLS και το τίμημα - Ο «φορμαρισμένος» Παύλος (Γερουλάνος) - Εκκαθαρίσεις στην Πειραιώς

ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: Σε θέματα που αφορούν την αγορά και την οικονομία εστιάζει το τελευταίο διάστημα ο δραστήριος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος, ασκώντας δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση αλλά και στον τραπεζικό τομέα.

Το ένα από αυτά τα θέματα είναι «λαϊκό» καθώς αφορά τις κυβερνητικές εξαγγελίες για «χωρίς χρέωση» διεκπεραίωση ηλεκτρονικών πληρωμών με το σύστημα IRIS, το οποίο όμως (όπως ήταν αναμενόμενο, εδώ που τα λέμε) δεν έχει χρέωση για μικρές πληρωμές μεταξύ ιδιωτών, όμως έχει χρεώσεις για τους εμπόρους και επαγγελματίες.

Η «πολιτικοποίηση» της CVC και τα... μπιζέλια - Η Εκκλησία εκδικείται - Tips για ΟΤΕ, Eurobank, Cenergy, ΤτΕ και Ιατρικό

CVC: Στη δίνη της… πολιτικοποίησης έχουν βρεθεί το τελευταίο διάστημα οι ελληνικές δραστηριότητες του Private Equity CVC, που υπό τον Άλεξ Φωτακίδη (φωτ.) έχει επενδύσει δισεκατομμύρια στη χώρα μας, από τον χώρο της Υγείας, ως τα τρόφιμα, τις ασφάλειες και τη ΔΕΗ.

Το απρόσμενο είναι ότι οι κατηγορίες (που εν μέρει σχετίζονται και με τη δεδηλωμένη πρόθεση δημιουργίας μη κρατικής Ιατρικής Σχολής στη χώρα μας, προκαλώντας τα... αριστερά αντανακλαστικά), έφτασαν εσχάτως μέχρι και στα… μπιζέλια.

Αιτία, το βαρύ πρόστιμο που επιβλήθηκε προχθές στην οικογενειακή εταιρεία «Αίνος», η οποία ανταγωνίζεται στα κατεψυγμένα λαχανικά την «Μπάρμπα Στάθης», που ανήκει στον όμιλο Vivartia, ο οποίος με τη σειρά του ανήκει στη CVC.

Entersoft: Η (μη) ενημέρωση για το deal και οι διαταραχές... προσωπικότητας - ΔΑΑ: Τα ντεσού της συμφωνίας μετόχων

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ: Είναι η πρώτη φορά από την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ που προειδοποιεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Στο στόχαστρο ο Θύμιος Γεωργόπουλος, ο οποίος κατείχε την κομβική θέση του γενικού διευθυντή και οικονομικού υπεύθυνου του κόμματος (επί Αλέξη Τσίπρα), μέχρι την απόλυσή του την προηγούμενη εβδομάδα.

Επισήμως, η κόντρα ξέσπασε επειδή ο κ. Γεωργόπουλος φέρεται να απέδιδε επικοινωνιακή και μόνο αξία στο δάνειο που έδωσε η εταιρεία του κ. Κασσελάκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα στα κομματικά μέσα ενημέρωσης, για να πληρωθούν οι μισθοί και το Δώρο Χριστουγέννων. Ανεπισήμως, στον κ. Γεωργόπουλο χρεώνεται η διαρροή στοιχείων της εταιρείας Κασσελάκη προς μέσο ενημέρωσης εχθρικό στο «νέο ΣΥΡΙΖΑ» και άκρως φιλικό στα πρώην στελέχη που αποχώρησαν το φθινόπωρο.

v