Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Κώστας του Αχιλλέα: Το τελευταίο χειροκρότημα - CPI και Q&R: Μετοχές για γερά νεύρα - Νέο ντιλ για τη Theon Sensors

ΒΟΥΛΗ: Είναι μάλλον προφανές ότι η κυβερνώσα παράταξη, μεταξύ άλλων, πληρώνει στην υπόθεση των Τεμπών,  την επιλογή της ηγεσίας της να γίνει ξανά βουλευτής ο Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής, αλλά και τις ενέργειές της (όπως τις ερμηνεύει η κοινή γνώμη) να τον προστατεύσει στη συνέχεια.

Το παραδέχονται ιδιωτικά (ορισμένοι το έπραξαν και δημοσίως με τον τρόπο τους) στελέχη της παράταξης, αλλά και αρθρογράφοι που μόνο αντιπολιτευόμενους δεν τους λες.

Παρότι λοιπόν οι περιστάσεις απαιτούσαν τη χθεσινή παρουσία του Καραμανλή, την οποία η παράταξη δεν μπορούσε παρά να στηρίξει με την πυκνή παρουσία των βουλευτών της, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο για εκείνη.

ΜΥΤΙΛ: Γεύμα με τον Watsa και «δυνατές» κινήσεις - Γαλάζιος εμφύλιος στα... Τρίκαλα - Tips για Σαράντη, ΠΑΠ, ΙΝΤΕΤ

ΜΥΤΙΛ: Δυνατές κινήσεις αναμένεται να ανακοινώσει το επόμενο διάστημα η Μυτιληναίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν στην αγορά. Μιλάμε για εταιρικά deals μεγάλου μεγέθους, αλλά και συνεργασίες που θα κάνουν αίσθηση. Οι τομείς διαφέρουν μεταξύ τους.

Χθες ο πρόεδρος του ομώνυμου ομίλου Ευάγγελος Mυτιληναίος, που βρίσκεται στο Τορόντο, καθώς υλοποιεί τη μεγαλύτερη επένδυση σε ΑΠΕ που έχει γίνει ποτέ στον Καναδά, παρακάθησε σε «κλειστό» γεύμα που παρέθεσε ο Prem Watsa, προς τιμήν του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τι δείχνει η επιστροφή της ΝΔ στο «σκληρό ροκ» *Η Q&R, η CPI και το hi-tech πάρτι *BofA vs Euroxx για τις τράπεζες

ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ: Διαθέτοντας 158 βουλευτές, η κυβέρνηση δεν έχει κανένα λόγο ανησυχίας για το αποτέλεσμα της «πρότασης δυσπιστίας». Θα συνεχίσει τη θητεία της.

Εντούτοις, όπως φάνηκε ήδη, προκρίνει μια πολιτική «σκληρού ροκ» απέναντι στους αντιπάλους της, φτάνοντας στο σημείο να κατηγορεί ανοιχτά τον Νίκο Ανδρουλάκη ότι είναι «εντολοδόχος» εκδοτικών συμφερόντων (δηλαδή του Βαγγέλη Μαρινάκη), αλλά και σύσσωμη την αντιπολίτευση ότι επιδιώκει να αποσταθεροποιήσει τη χώρα.

Πού οφείλεται αυτή η υπερβολική και μάλλον «λαϊκίστικη» αντίδραση; Όπως σημειώνουν έγκυροι πολιτικοί αναλυτές, σε δύο στοιχεία:

Δύσκολες στιγμές για Αδωνι και Βορίδη - Ο κρυμμένος θησαυρός στον Σκλαβενίτη - Ενας... ατακτούλης υπουργός

ΑΔΩΝΙΣ-ΒΟΡΙΔΗΣ: Δύσκολες στιγμές και για τους δύο. Δεν είναι μόνο ότι βγαίνουν μπροστά για να υπερασπιστούν την κυβερνητική πολιτική σε όλες τις κρίσιμες φάσεις. Οι δύο πρωτοκλασάτοι υπουργοί πέρασαν δύσκολα χθες, για έναν ακόμη λόγο.

Λόγω της ημέρας, έκαναν τα καθιερωμένα ποστ με πατριωτικό και θρησκευτικό περιεχόμενο. Μόνο που λόγω πρότερου πολιτικού βίου (και σύγκρισης με πρόσφατες επιλογές), οι αντιδράσεις ήταν μεγάλες, κυρίως από τα… (ακρο)δεξιά!

Κάτι η νομιμοποίηση ορισμένων μεταναστών και η διστακτική έστω προσέγγιση με την Τουρκία, περισσότερο το θέμα του γάμου ομοφύλων, οδήγησαν σε καταιγισμό σχολίων από τους «σκληρούς» δεξιούς του "Χ".

Η Latsco, η Planet και τα σενάρια - Εθνική: Γρήγορο placement «όλα σε ένα» - Σφηνάκια για ΕΥΔΑΠ, Σαράντη, ΚΟΥΑΛ

LATSCO: Τo family office της Μαριάννας Λάτση εισέρχεται σε διάφορους τομείς τα τελευταία χρόνια. Εσχάτως έχει δημιουργήσει αναταραχή στην αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών, καθώς πέρα από τη συμμετοχή στην εταιρεία «Οctane Σύμβουλοι Επιχειρήσεων», συζητά, σύμφωνα με πληροφορίες, την εξαγορά της γνωστής ομοειδούς εταιρείας Planet, που συνδέεται με την οικογένεια Πλασκοβίτη και τον Χρήστο Γιαννακόπουλο.

Οι πληροφορίες επιμένουν, παρότι υπήρξαν κάποιες μάλλον χλιαρές διαψεύσεις, ενώ τα σενάρια θέλουν τη Latsco να κινείται στον χώρο, με στόχο τη δημιουργία μιας πολύ ισχυρής εταιρείας, που θα μπορεί να χτυπήσει δυνατά τον ανταγωνισμό, σε περίοδο με μεγάλες δουλειές για τον κλάδο.

v