Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Airbnb: Δεν κάνει πίσω το ΥΠΕΘΟ - Ταχύρρυθμα στους υποψήφιους ΣΥΡΙΖΑ - Tips για ΟΛΘ, Optima, Aegean, ΑΔΜΗΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Οι έμπειροι πολιτικοί και οι celebrities δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την κάμερα, οι άβγαλτοι, όμως, ζορίζονται πολύ όταν βρεθούν ανακρινόμενοι απέναντι από τα δυνατά τηλεοπτικά φώτα.

Στους δεύτερους ανήκουν οι μισοί, σχεδόν, ευρω-υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μπήκαν στο πολιτικο-εκλογικό παιχνίδι χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Κι αυτό φάνηκε στο δίλεπτο της live παρουσίασής τους από τον Στέφανο Κασσελάκη στις τρεις εκδηλώσεις που έγιναν στην Αττική την προηγούμενη εβδομάδα, με ορισμένους να χάνουν τα λόγια τους από το τρακ.

Τα... δίδυμα ελλείμματα στην ενέργεια - Εντατικά φροντιστήρια άρχισε η ΝΔ - Tips για ΓΕΚ, ΑΔΜΗΕ, Lamda και FlyOver

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Με… επτά δασκάλους, όπως μαθαίνουμε, πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς το σεμινάριο των υποψήφιων γαλάζιων ευρωβουλευτών, οι οποίοι παρουσιάστηκαν επισήμως τη Δευτέρα στο Ωδείο Αθηνών.

Οι Γιάννης Σμυρλής, Θανάσης Νέζης, Παύλος Μαρινάκης, Γιώργος Ευθυμίου, Χάρης Χατζηχαραλάμπους, Νίκος Ρωμανός και Έρικ Παρκς παρείχαν τις συμβουλές τους προς τους 42 συμμετέχοντες στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, έλυσαν απορίες τους και χάραξαν τη στρατηγική του επόμενου διαστήματος μέχρι την κάλπη της 9ης Ιουνίου.

Η φωτιά που άναψε ο Χάρης (Δούκας) *Επενδύσεις με την... όπισθεν *Βάσανο το 50-50 για Κασσελάκη *Ο πήχης για Jumbo

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ: Η κόντρα των ξενοδόχων με τους επενδυτές των Airbnb είναι γνωστή. Λαμπάδιασε εκ νέου, όμως, μετά την παρέμβαση του νέου δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, με την οποία ζήτησε την επιβολή τελών στα ξενοδοχεία της Αθήνας λόγω υπερτουρισμού, ώστε να βάλει ο δήμος κάτι στα ταμεία για τις υπηρεσίες που παρέχει.

Οι ξενοδόχοι της Αθήνας, σε ανοιχτή επιστολή τους προς τον δήμαρχο, υπέδειξαν ως υπαίτιους του υπερτουρισμού τους… άλλους. «Από τα 7 εκατομμύρια επισκεπτών που αναφέρετε, πόσοι διαμένουν μόνο σε ξενοδοχεία; Πού αλλού -εκτός από ξενοδοχεία- διαμένουν οι επισκέπτες της Αθήνας; Μήπως και σε πολυκατοικίες που δεν είναι ξενοδοχεία, αλλά έτσι δηλώνουν; Μήπως και σε διαμερίσματα κάθε είδους στις "υπερκορεσμένες περιοχές", που κανείς δεν έλεγξε ως τώρα και ουδείς παρακολουθεί τον ανεξέλεγκτο ρυθμό ανάπτυξής τους, τον αριθμό των κλινών τους που ξεπερνά τις ξενοδοχειακές, την ποιότητα της προσφοράς τους -έως και τα θέματα ασφάλειας των επισκεπτών;» αναρωτήθηκε ο ΕΞΑΑΑ, δείχνοντας ως υπαίτιο τη βραχυχρόνια μίσθωση.

ΜΥΤΙΛ: Το «μπαράζ», η μετοχή και το dual listing - ΣΥΡΙΖΑ: Η... γνωστή Σοφία και η Μουμτζή - Tips για ΔΑΑ, CPI, ΑΡΑΙΓ, ΔΕΗ

ΜΥΤΙΛ: Οπως έγκαιρα είχαμε ενημερώσει, πριν το τέλος Μαρτίου, η εταιρεία έχει «βγάλει» το τελευταίο διάστημα ένα πραγματικό «μπαράζ» εξελίξεων.

Απαριθμούμε: Οι επισκέψεις στον Καναδά για την προώθηση των μεγάλων επενδύσεων στις ΑΠΕ, που πραγματοποιεί εκεί. Το δεύτερο μεγάλο εργοστάσιο στην Πολωνία, με αντικείμενο 250 εκατ. ευρώ. Η αποκάλυψη του mega deal με τη ΔΕΗ στο εξωτερικό, συνολικής αξίας ύψους 2 δισ. ευρώ. Οι κινήσεις για dual listing στο Λονδίνο, με στόχο (και) την εισαγωγή στον FTSE 100.

Η υποψηφιότητα Μπελέρη και οι «σκελετοί» - Αγορές: Αισιοδοξία και παιχνίδια με τη φωτιά - Το άνοιγμα της ΕΤΕ

ΜΠΕΛΕΡΗΣ: Τελικά εκεί στη Νέα Δημοκρατία το κατάλαβαν ότι ήταν λίγο αργά να κάνουν πίσω μετά τις διαρροές, ανέκρουσαν πρύμνη (με εντολή… αρχηγού, λένε οι πληροφορίες) κι έβαλαν υποψήφιο ευρωβουλευτή τον φυλακισμένο δήμαρχο Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη.

Δεν ξέρουμε πόσο ρόλο έπαιξαν πληροφορίες ότι, αν δεν το έκαναν, ίσως κατέληγε υποψήφιος σε πιο… δεξιά παράταξη.

 

ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΙΙ: Το κακό είναι ότι οι πληροφορίες αυτές εδράζονται και στο παρελθόν του κ. Μπελέρη, ο οποίος φαίνεται να έχει κάποιους «σκελετούς» στην ντουλάπα του. Διότι είχε συλληφθεί μαζί με άλλα άτομα από τις ελληνικές αρχές, το 1995, για παράνομη οπλοκατοχή, κοντά στα σύνορα με την Αλβανία. Τότε το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ» είχε γίνει πρωτοσέλιδο με τον βαρύ τίτλο «Πιάστηκαν 7 προβοκάτορες στα σύνορα»!

v