Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ο Παπαδήμος και η ηχηρή παραίτηση - Το κάλεσμα της Sunlight και δυο πωλητήρια - Το δια ταύτα του «Αλέξη, έλα πάνω»

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ: Αρκετά… περίεργα συμβαίνουν τελευταία στο Ίδρυμα Ιατρο-Βιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ). Καταστάσεις που βάζουν φρένο στην ομαλή λειτουργία του σημαντικού Ιδρύματος, ενώ αφήνουν σκιές για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται από τον πρόεδρό του, πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο (φωτ.) και το Δ.Σ.

Αυτό αποτυπώθηκε έμπρακτα σε πρόσφατο έλεγχο-αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε από επιστημονική επιτροπή ορισμένη από το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας, Τεχνολογίας και Καινοτομίας, η οποία βαθμολόγησε το Ίδρυμα πολύ χαμηλά.

Ο Ανδρέας (Λοβέρδος) στη χώρα των καρτέλ - Παγκρήτια: Αγωνία για τη μισή... αγορά - Tips για Lamda, Profile, Reds

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Εκτενή αναφορά και σε πολύ υψηλούς τόνους έκανε ο επικεφαλής του νέου κόμματος «Δημοκράτες», στην ακρίβεια και τις αιτίες της, σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ». Είπε μάλιστα ότι η Ελλάδα είναι… χώρα των καρτέλ κι έφερε ως πρώτο -και εύκολο, όπως τόνισε- παράδειγμα, τις τράπεζες και δευτερευόντως τα σούπερ μάρκετ.
Δεν παρέλειψε μάλιστα να προσθέσει ότι οι τραπεζικές συναλλαγές είναι πανάκριβες κι ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η κυβέρνηση των καρτέλ» κι ότι «δεν υπάρχει καρτέλ που να μην το έχει υπηρετήσει», ξαφνιάζοντας μέχρι και τη δημοσιογράφο που έλαβε τη συνέντευξη!

Μυτιληναίος: Οι 2.000 ημέρες και το... ανάστημα - Νέους Παπανώτες ψάχνει η ΝΔ - Tips για Jumbo, ΔΕΗ, Lamda, Revoil

MΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τα λάθη της ευρωπαϊκής πολιτικής που δημιουργούν κίνδυνο αποβιομηχάνισης της Γηραιάς Ηπείρου.

Η χθεσινή και μάλιστα διπλή παρέμβαση, τόσο με άρθρο στο Euractiv όσο και με συνέντευξη στο πλαίσιο εκδήλωσης της Eurometaux στις Βρυξέλλες, ήταν η πιο ξεκάθαρη.

Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, δεδομένου ότι για να πιάσει η Ευρώπη τους φιλόδοξους στόχους που έχει θέσει για το 2030, θα έπρεπε οι επιχειρήσεις να έχουν στηριχθεί για να αρχίσουν τις επενδύσεις… χθες.

ΣΥΡΙΖΑ: Το damage control και η… κατσαρόλα - Περιφέρεια: Κάηκαν οι τελευταίοι «επιβάτες» - Το πωλητήριο Μινέρβα

ΣΥΡΙΖΑ: Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες η Κουμουνδούρου ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με την τέχνη του… damage control.

Από τη μια, η ακύρωση της ατυχούς, λόγω συγκυρίας, συνάντησης του Στέφανου Κασσελάκη στην Ουάσιγκτον με το αμερικανο-ισραηλινό λόμπι AIPAC, από την άλλη, η αναφορά του στο «θαύμα της κολυμπήθρας» όταν βαφτίστηκε και στο... καπάκι η «υπόθεση Παπανώτα». Ολα μαζί έφεραν στελέχη και οπαδούς στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Κι όπως σημειώνει κεντρικό στέλεχος, «αν και η διαχείριση της τακτικής μας για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, στο Ισραήλ και στο Ιράν είναι μέρος της πολιτικής διαχείρισης, με την… κολυμπήθρα τι κάνεις;».

Εμφανίσεις με νόημα του Σταύρου (Παπασταύρου) - Πόσο «χρυσή» είναι η στέγη στην Ελλάδα - Τι αγόρασε η Jumbo

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: Μπορεί ο πρώην υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου να έχει παραιτηθεί από τη θέση του, εξαιτίας της περιβόητης επίσκεψής του στην οικία του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι απομακρύνθηκε από τα πολιτικά δρώμενα.

Ίσα ίσα, συνεχίζει σαν να μην έφυγε ποτέ, που λέει και το τραγούδι. Ήταν στην εναρκτήρια ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ, το μεγάλο στοίχημά του για την παρουσία του Φρέντι Μπελέρη στο γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο κερδήθηκε, ενώ συνόδευσε τον υιό του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας και στην επίσκεψή του στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

v