Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ο Μυτιληναίος, ο Ανδρέας και οι πρασινοφρουροί - Ενισχύει το team η Alpha Bank - Ο αντίλογος Φωκ. Καραβία για τα δάνεια

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ-ΠΑΣΟΚ: Η έρευνα της Public Issue που δείχνει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου παραμένει ο δημοφιλέστερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης δεν με εξέπληξε καθόλου, δήλωσε ο Ευάγγελος Μυτιληναίoς στην παρέμβασή του σε πάνελ του Συνεδρίου του Κύκλου Ιδεών.

«Ακόμα και σήμερα βλέπουμε ότι οι κυβερνήσεις αναζητούν εναγωνίως στελέχη του ΠΑΣΟΚ για να στελεχωθούν καταλλήλως», επισήμανε.

«Κάπου ταυτίστηκε η Ελλάδα με το ΠΑΣΟΚ, πλην όμως οικονομικά ξεκίνησε δειλά δειλά το ξεχείλωμα», συμπλήρωσε αναφερόμενος χαρακτηριστικά στον Οργανισμό Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων, στον οποίο φόρτωσαν 30-40 επιχειρήσεις που γέμισαν «πρασινοφρουρούς» και ξεκίνησε ένα όργιο διαφθοράς.

Ο «δικαιωμένος» Σαμαράς και η Ντόρα - Το προνόμιο του Ν. Σταθόπουλου - Tips για ΓΕΚ, Foodlink, ΕΣΥΜΒ & μια μονομαχία

ΣΑΜΑΡΑΣ: Δικαιωμένος, όπως μαθαίνουμε, δηλώνει σε συνομιλητές του ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Στα Ιμια και στις Πρέσπες αισθάνομαι ότι προδώσαμε γενιές και γενιές αγώνων», δήλωσε πρόσφατα ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος υπερασπίζεται με πάθος την κάθετη αντίθεσή του στην ψήφιση αλλά και την εφαρμογή της συμφωνίας.

Υπενθυμίζει δε ότι από το 1991 ο ίδιος είχε προβλέψει πως δεν μπορεί να επιλυθεί πρακτικά το πρόβλημα και τάσσεται απόλυτα αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθουν προς κύρωση στη Βουλή τα τρία μνημόνια συνεργασίας των δύο κρατών.

Πόσο έλλειμμα δημοκρατίας «βλέπουν» οι Ελληνες - Πρέσπες, Ερντογάν και... πιρουέτες - Tips για Jumbo, ΟΤΕ, Quest, ΑΒΑΞ

ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ: Σας ενημερώσαμε έγκαιρα από χθες ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να κάνει ασκήσεις… ευελιξίας στα θέματα εξωτερικής πολιτικής που ερεθίζουν το «πατριωτικό» κοινό της. Πρέσπες και Ράμα είχαν έντονη παρουσία στα ΜΜΕ και τα κοινωνικά μέσα, με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης να δυσκολεύονται στις ισορροπίες, ιδίως στο θέμα των Πρεσπών.

Το είπαμε από χθες. Η Νέα Δημοκρατία ήταν ενάντια στη συμφωνία, απέφυγε να κυρώσει στη Βουλή τα προκύπτοντα μνημόνια και τώρα που πήραν την εξουσία οι εθνικιστές της Βόρειας Μακεδονίας, καλείται να την… υπερασπιστεί.

Ο Αδωνις, τα παυσίπονα και τα... περίεργα - Grand πωλητήριο στη Συγγρού - Ασφαλιστικές: Αλλάζουν CEO σαν πουκάμισα!

ΑΔΩΝΙΣ: Την αντίδραση φαρμακευτικών συλλόγων προκάλεσε η απόφαση του υπουργείου Υγείας να βγάλει από τη λίστα συνταγογράφησης αποζημιούμενων φαρμάκων δύο γνωστά «βαριά» παυσίπονα, για πολύ έντονους πόνους, που χρησιμοποιούνται από καρκινοπαθείς.

Οι ίδιοι μιλούν για ακατανόητη απόφαση και ζητούν την επανεξέτασή της. Με λίγα λόγια, αν δεν αλλάξει η απόφαση, οι ασθενείς θα πρέπει να τα πληρώνουν από την τσέπη τους, καθώς δεν υπάρχουν γενόσημα της ίδιας σύνθεσης.

Το περίεργο είναι ότι ο ίδιος ο υπουργός Υγείας, που κατά κανόνα δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε σπεύσει να αιτιολογήσει την απόφαση ούτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συνταγή Κ. Καραμανλή από... Κασσελάκη - ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Χρήμα για μετόχους αλλά και διοίκηση - Tips για ΕΥΡΩΒ, Q&R, Profile

ΣΥΡΙΖΑ: Η μετατροπή ενός τροχόσπιστου σε «βαν» για τις ανάγκες των προεκλογικών περιοδειών ανά τη χώρα του Στέφανου Κασσελάκη, των συνεργατών του και των υποψηφίων ευρωβουλευτών, δεν καθιστούν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ… πρώτο διδάξαντα εν Ελλάδι.

Η πρωτιά ανήκει στην πάλαι ποτέ Ρηγίλλης, όταν, ενόψει των εθνικών του 2004 (για το… «πάρτι πάρτι στις 7 του Μάρτη») μετέτρεψε σε ανάλογο «βαν» ένα πούλμαν.

Εξωτερικά το είχαν βάψει άσπρο-μπλε με κυρίαρχο τον «πυρσό» στα δύο πλαϊνά, ενώ εσωτερικά είχαν τοποθετήσει τα καθίσματα αντικριστά με άνετα τραπεζάκια-γραφεία στη μέση και εγκατάσταση συστήματος WiFi για να στέλνουν οι δημοσιογράφοι τις ανταποκρίσεις τους από τις ομιλίες του Κώστα Καραμανλή.

v