Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μυτιληναίος: Γιατί έδωσε τώρα μετοχές - Γάμος... Bollywood στο Λουτράκι - Σφηνάκια για Optima, Quest, Στασινόχαρτα

ΜΥΤΙΛ: Η αύξηση της διασποράς της μετοχής και η ενίσχυση της συμμετοχής long only funds στο μετοχολόγιο, ενόψει της διαδικασίας για το dual listing στο Λονδίνο, ήταν σύμφωνα με πληροφορίες οι βασικοί λόγοι για τους οποίους ο Ευάγγελος Mυτιληναίος αποφάσισε να δώσει ποσοστό 5,04% της εταιρείας, παραμένοντας βασικότερος μέτοχος με ποσοστό που θα ανέρχεται πλέον επισήμως σε περίπου 21,5%.

Η συγκυρία των ημερών, με τις αγορές και το ΧΑ σε «καλή φάση», αλλά και τις εκθέσεις εγχώριων και ξένων οίκων να βάζουν όλες υψηλότερα τον πήχη, ήταν ιδανική για να γίνει ένα μεγάλο placement σε σοβαρούς επενδυτές με απόλυτη επιτυχία. 

Ideal: Q1 με ανακοινώσεις σημαντικών σχεδίων - QUIZ: Σε ποιο θέμα έπαθαν… αφωνία τα κόμματα - ΧΑ: Tips για τον Κανονισμό

IDEAL: Αύριο Πέμπτη ανακοινώνει αποτελέσματα τριμήνου, τα οποία, όπως μαθαίνουμε, θα είναι καλύτερα από τις ήδη μεγάλες προσδοκίες, με EBITDA που ίσως ξεπεράσουν σε ποσοστό αύξησης και το… 100%.

Επιπλέον, λένε οι πληροφορίες μας, έχει «στα σκαριά» εξαγορά στον χώρο της πληροφορικής, με ικανό μέγεθος για τα δεδομένα του συγκεκριμένου χώρου. Δεν θα ξαφνιαστούμε αν κλείσει το deal μέχρι το τέλος του μήνα.

Το πιο καλό όμως σας το αφήσαμε για το τέλος. Οι σμπίροι μάς λένε ότι μαζί με τα αποτελέσματα θα υπάρξουν και σημαντικές ανακοινώσεις για νέα σχέδια.

Folli Follie: Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι *Τελειώνει η κόντρα ΕΛΛΑΚΤΩΡ με Καλλιτσάντση *Tips για ΕΤΕ, Alpha

FOLLI-FOLLIE: Γιατί να σας το κρύψουμε; Μεγάλη (και δυσάρεστη) έκπληξη σε νομικούς αλλά και δικαστικούς κύκλους έχει προκαλέσει η εισαγγελική πρόταση για την οικογένεια Κουτσολιούτσου, που φαίνεται να τους ρίχνει όλους στα… μαλακά.

Κάνεις το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του Χρηματιστηρίου; Λίγα χρονάκια καταδίκη και ίσως να μην πας καθόλου φυλακή. Τόσο καλά.

Απορίες έχει προκαλέσει η απόρριψη από την εισαγγελέα της κατηγορίας της «εγκληματικής οργάνωσης», παρότι είναι εμφανές ότι υπήρχε αγαστή συνεννόηση πολλών ατόμων, διότι, λέει, από τα μουσαντένια στοιχεία ωφελήθηκε η εταιρεία και όχι τα μέλη της ομάδας!

Πληροφορική: Η «καυτή» ερώτηση του Γερουλάνου - Υποπτες κινήσεις στη Θράκη - Καρφί κατά Σκρέκα στον ΣΕΒΤ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ: Σας είχαμε γράψει από καιρό ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος είναι από τους ελάχιστους που ψάχνουν και «ψειρίζουν» διάφορα. Τότε ήταν οι προμήθειες στο IRIS και γενικώς στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, αλλά και τα «μπες-βγες» στο Ταμείο Ανάκαμψης.

Αυτή τη φορά τα βάζει (πάλι) με τον Κωστή Χατζηδάκη για τους διαγωνισμούς που γίνονται μέσω Ταμείου Ανάκαμψης, παίρνοντας την μπάλα από τον Ευρωπαίο εισαγγελέα και την OLAF, που ήδη ψάχνουν την υπόθεση, στον χώρο των ψηφιακών έργων.

Οι μπηχτές του Ευάγγελου (Βενιζέλου) - ΔΕΗ: Η στοχοθεσία και τα bonus - Σφηνάκια για ΕΥΡΩΒ, ΤΙΤΑΝ, ΓΕΚ Τέρνα

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Τα άρθρα του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ κρύβουν πάντα ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, αρκεί να τα διαβάσεις προσεκτικά. Ετσι και στο πρόσφατο στα «ΝΕΑ» για τον 50ετή κύκλο της μεταπολίτευσης σταχυολογήσαμε… μπηχτές και προειδοποιήσεις που εκφεύγουν της ιστορικής ανασκόπησης.

Όπως για παράδειγμα η άκρως επίκαιρη αναφορά του, «προφανώς υπάρχουν προβλήματα σχετικά με την ποιότητα των δημοκρατικών θεσμών, τις εγγυήσεις του κράτους δικαίου και το επίπεδο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά υπάρχουν ισχυροί μηχανισμοί διεθνούς δικαστικού ελέγχου και διεθνικού νομικοπολιτικού ελέγχου που θέτουν όρια και ασκούν ασφυκτική πίεση».

v