Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Debate: Ποιος χάνει από τα αποδυτήρια - Τα hot τηλεφωνήματα Μασούτη - Ιταλία: Η «νέα Ελλάδα» της Ευρωζώνης - Εκλογές: Το… χαρτζιλίκι pass

ΜΑΣΟΥΤΗΣ: Στα 15,1 εκατ. ευρώ «επέστρεψε» το μετοχικό κεφάλαιο της βορειοελλαδίτικης αλυσίδας σούπερ μάρκετ που πρόσφατα πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση.

Λέμε βορειοελλαδίτικης, αν και μέσω εξαγορών έχει αποκτήσει παρουσία σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν βέβαια, και γεωγραφικές περιοχές που θα ήθελε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το αποτύπωμά της.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Γιάννης Μασούτης (φωτ.) βρίσκεται στα τηλέφωνα και σε κατ’ ιδίαν επαφές με όλους τους επίδοξους στόχους.

Μέχρι στιγμής, όπως μαθαίνει η στήλη, δεν έχει κλείσει κάτι, ούτε βρίσκεται κοντά σε κάποιον. Όμως όλα αυτά μπορούν να αλλάξουν σε χρόνο dt.

Νέες μπίζνες από Πετρετζίκη και Μπαλατσινού - Η απάντηση στους γρίφους Lamda - Credit Suisse: Πρότυπη δίκη για τους κουρεμένους

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ: Το γνωστό μοντέλο της δεκαετίας του ’90, επιχειρηματίας σήμερα και σύζυγος του υπουργού Τουρισμού Β. Κικίλια, συνεχίζει τις επενδύσεις.

Προ ημερών ίδρυσε μαζί με τον Σπύρο Καποτά την εταιρεία Νήσος Ακίνητα Α.Ε., με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο 280.000 ευρώ.

Αντικείμενο της εταιρείας είναι οι αγοραπωλησίες κατοικιών, υπηρεσίες εκμίσθωσης και διαχείρισης ιδιόκτητων ή μισθωμένων ακινήτων κ.λπ.

 

ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗΣ: Από την κουζίνα στις τηλεοπτικές παραγωγές και στη διαφήμιση. Ο γνωστός, τηλεοπτικός κατά βάση, σεφ ίδρυσε πρόσφατα μια ακόμη εταιρεία.

Εσκισε... αναλύσεις η Mytilineos - Νέοι στόχοι 3ετίας από Πειραιώς - Η αδικία στη Lavipharm - Σφηνάκια για ΕΤΕ, Epsilon Net, Cenergy

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Επικαιροποιημένους στόχους για την τριετία 2023-25 θα ανακοινώσει σήμερα η διοίκηση της Πειραιώς, μαζί με τα αποτελέσματα πρώτου τριμήνου.

Από την τηλεδιάσκεψη του Χρ. Μεγάλου (φωτ.) με τους αναλυτές τέλος Γενάρη και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων 4ου τριμήνου 2022 ένα μήνα αργότερα, έχει διαφοροποιηθεί αρκετά το περιβάλλον. Οπότε η επικαιροποίηση έχει μεγαλύτερο… ζουμί από τα αναμενόμενα ισχυρά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι το guidance της Πειραιώς, όπως και των υπόλοιπων συστημικών τραπεζών, δόθηκε με το βασικό επιτόκιο στο 2,5% (σ.σ. μετά τη χθεσινή νέα αύξηση βρίσκονται στο 3,25%), ενώ έχουν μεσολαβήσει το «πάγωμα» επιτοκίων για τα στεγαστικά και έχει καταστεί, λόγω υψηλών αποπληρωμών, πιο απαιτητικό το περιβάλλον, αναφορικά με τους στόχους πιστωτικής επέκτασης.

Ενέργεια: Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά - Διπλή αποχώρηση από Coca Cola - Πώς μαζεύει κόστη η Lamda - Στο... περίμενε η Sato

COCA COLA ΗBC: Σημαντικές διοικητικές αλλαγές συντελέστηκαν προ ημερών στον όμιλο. Όπως μαθαίνει η στήλη, αποχώρησαν δύο σημαντικά στελέχη που κατείχαν κρίσιμες θέσεις στον εμπορικό τομέα, όντας υπεύθυνα για σημαντικές αγορές του ομίλου. 

Μέχρι αυτή την ώρα παραμένει άγνωστο πού πάνε και από ποιους θα αντικατασταθούν.

Υ.Γ. Η μετοχή πάντως συνεχίζει να βρίσκεται μια ανάσα από νέα υψηλά 52 εβδομάδων. Χθες έκλεισε στα 28,08 ευρώ με άνοδο 2,11%.

 

ΙΑΤΡΙΚΟ - ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ: Σε εξέλιξη βρίσκεται επένδυση 25 εκατ. ευρώ του ομίλου Ιατρικό Αθηνών στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης. Αφορά στη δημιουργία νέου ογκολογικού κέντρου, το οποίο θα στεγαστεί σε υπό κατασκευή κτήριο δίπλα στην υπάρχουσα κλινική.

Mytilineos: Πού έβαλε τον πήχη η αγορά - ΠΑΣΟΚ: Πού είναι το πρόγραμμα, οέο; - Σφηνάκια για MIG, Attica Group, ΟΤΕ, Κυριακούλη

MYTILINEOS: Ανακοινώνει σήμερα τα οικονομικά μεγέθη πρώτου τριμήνου και οι αναλυτές έχουν σπεύσει να βάλουν πολύ ψηλά τον πήχη για την εταιρεία του Ευάγγελου Μυτιληναίου

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά τα έσοδα, η μέση εκτίμηση (consensus) μιλά για 1,21 δισ. ευρώ, με τους πλέον αισιόδοξους να βλέπουν ακόμα και 1,3 δισ. ευρώ. 

Στη ζώνη των 190 εκατ. ευρώ υπολογίζονται τα EBITDA, με τη «χαμηλή» εκτίμηση στα 184 εκατ. και την υψηλή στα 196 εκατ. 

Τέλος, τα καθαρά κέρδη αναμένονται στα 110 εκατ. ευρώ. 

 

v