Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Το σαμποτάζ του ΔΝΤ στην... Ούρσουλα -Νέες συγχωνεύσεις στα logistics -Tips για Attica Group, Ιατρικό, Καζίνο Πάρνηθας

ΟΥΡΣΟΥΛΑ: Τι σου είναι κι αυτοί του ΔΝΤ. Δύο μέρες πριν την κρίσιμη ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο, για να επανεκλεγεί πρόεδρος της Κομισιόν η φοβερή και τρομερή Ούρσουλα (φον ντερ Λάιεν), βρήκαν οι αφιλότιμοι να δημοσιεύσουν τις προβλέψεις τους για την ανάπτυξη του ΑΕΠ των σημαντικότερων οικονομιών του κόσμου, θυμίζοντας την (άσχημη) κατάσταση.

Στην Ευρωζώνη που κατέγραψε ανάπτυξη 0,5% το 2023, το ΔΝΤ αναμένει αύξηση κατά 0,9% φέτος και 1,5% του χρόνου. Καμία σχέση δηλαδή με τις ΗΠΑ, όπου το 2023 έκλεισε με αύξηση ΑΕΠ κατά 2,5% ενώ το ΔΝΤ εκτιμά +2,6% για φέτος και +1,9% για το 2025.

ΠΑΣΟΚ: Κατρίνης Vs Διαμαντοπούλου -Η ατάκα Βρεττού για τις παρατάσεις -Μινωικές: Τα κέρδη και η... επιφύλαξη

ΠΑΣΟΚ: Την υποψηφιότητά της, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε εχθές η Αννα Διαμαντοπούλου, με τους υποψήφιους για την πράσινη «καρέκλα» να ανάγονται πλέον σε οκτώ.

Εις εξ αυτών, ο Μιχάλης Κατρίνης, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση, δήλωνε σε συνέντευξή του στο Open ότι «ΠΑΣΟΚ και Μητσοτάκης δεν πάνε μαζί. Τα κόμματα έχουν αρχές και αξίες. Δεν είναι κέντρα διερχομένων για να φεύγει κάποιος, να πηγαίνει απέναντι και μετά, με την ίδια ευκολία, να επιστρέφει σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Η μάχη είναι πολιτική και όχι προσωπική», φωτογραφίζοντας πρακτικά τη συντρόφισσα Αννα.

Σιδηρόδρομος: Τα 500 (χαμένα) εκατομμύρια -ΝΔ: Το φάουλ του Γιάννη Λοβέρδου -Tips για Attica Bank, Public, ΑΣΤΑΚ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Σε νέο ατόπημα υπέπεσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λοβέρδος, μετά την προσβλητική επίθεση που είχε εξαπολύσει σε συναδέλφους του της ΝΔ λίγες μέρες μετά τις ευρωεκλογές. 

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του… ζωηρού βουλευτή βρέθηκε ο συνάδελφός του στον ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Καραμέρος. Όταν αυτός έδειχνε και περιέγραφε ένα χαρτί με σχεδιάγραμμα για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, ο κ. Λοβέρδος αντέδρασε με ανεξήγητη επιθετικότητα, τσαλακώνοντας και πετώντας το χαρτί του κ. Καραμέρου! 

Κίτρινη κάρτα στον γαλάζιο βουλευτή για ένα ανόητο φάουλ…

Πυροπροστασία: Το φιάσκο & ο Μπακογιάννης -Lamda: Game changer o Προκοπίου -Λίρες: Πωλήσεις-ρεκόρ από Ελληνες

ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: Το φιάσκο στο οποίο οδηγήθηκε η όλη υπόθεση με τον κανονισμό πυροπροστασίας, όπου το ίδιο το κράτος πιάστηκε απροετοίμαστο ακόμη και στην έγκαιρη δημιουργία της… πλατφόρμας που θα χρησιμοποιούσαν οι πολίτες, όπως και η σκληρή κριτική από όλες τις πλευρές, περιλαμβανομένου και του Συνηγόρου του Πολίτη, είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους.

Ελάχιστα θέματα δημιούργησαν τόσο μεγάλη δυσαρέσκεια στους πολίτες (ακόμη και φανατικούς νεοδημοκράτες, αν κρίνουμε από το feedback που πήραμε) και μάλιστα τόσο κοντά στις ευρωεκλογές.

H «πίστη» της Άννας (Διαμαντοπούλου) στη… ΝΔ -Metlen: Κίνηση στήριξης στις ΜμΕ -Eρχεται... τσουνάμι στο gaming;

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Μια συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα κάνει τον γύρο διαφόρων πασοκικών κύκλων, να μη σας πούμε ότι έχει γίνει «φέιγ βολάν», που λέγανε οι παλαιότεροι, καθώς αναμένεται η κάθοδός της στην κούρσα των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Στην προβεβλημένη αυτή συνέντευξη, τον Μάρτιο του 2019, η Άννα εξομολογείτο στον Δημήτρη Δανίκα πως… «Πιστεύει στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», μια αυτοδυναμία που, όπως έλεγε, δεν θα είναι «αλαζονική» και θα… ωφελούσε και το ΚΙΝΑΛ, στην ηγεσία του οποίου ήταν τότε η Φώφη Γεννηματά.

v