Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βορίδης: Στο... «μιλητό» οι υποσχέσεις Τσίπρα

Βιτρίνα μιας κομμουνιστογενούς Αριστεράς είναι ο Αλ. Τσίπρας, η οποία αντιτίθεται στις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ. Οι πραγματικές φοροελαφρύνσεις και τα φανταστικά λεφτά του ΣΥΡΙΖΑ.

Βορίδης: Στο... «μιλητό» οι υποσχέσεις Τσίπρα

Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για όλους αλλά και εποικοδομητικά, καθώς υπήρξαν σημαντικές μεταρρυθμίσεις. Μεταρρυθμίσεις οι οποίες αποδίδουν καρπούς.

Η Ελλάδα για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό. Έχει τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η ανεργία αρχίζει να μειώνεται, ενώ ήδη εξερχόμαστε από την αυστηρή δημοσιονομική επιτήρηση. Όσο για τη σκληρή λιτότητα, ανήκει στο παρελθόν και, διά στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, εξαγγέλλονται φοροελαφρύνσεις και παροχές. Δεσμεύσεις ρεαλιστικές και όχι ψεύτικες ή ψηφοθηρικές.

Εξάλλου απέναντι στα «μιλητά» 12,5 δισ. ευρώ του κ. Τσίπρα, η κυβέρνηση, το τελευταίο εξάμηνο, έδωσε 300 εκατ. κοινωνικό μέρισμα, μείωσε κατά 362 εκατ. τις εργοδοτικές εισφορές, μείωσε 30% την έκτακτη εισφορά, κάλυψε με 150 εκατ. τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας υγειονομικά και νοσοκομειακά, μείωσε τον ΕΝΦΙΑ κατά 187 εκατ. Και όλα αυτά με πραγματικά λεφτά, όχι με τα φανταστικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τη μια, λοιπόν, πλευρά έχουμε την ειλικρίνεια και από την άλλη υποσχέσεις των πάντων στους πάντες. Από τη μια έχουμε την, εντός της ευρωζώνης, ασφαλή έξοδο από την κρίση, και από την άλλη μια κομμουνιστογενή Αριστερά, με βιτρίνα τον κ. Τσίπρα, η οποία αντιτίθεται στις αρχές και στη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Από τη μια έχουμε την πραγματικότητα και από την άλλη μια ψεύτικη ελπίδα.

Στις 25 Ιανουαρίου κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας καλείται να αναλογιστεί τι είναι το καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένειά του. Να κατανοήσει ότι η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία ισοδυναμεί με ψήφο για την Ελλάδα και να αποτρέψει να μπούμε σε νέες περιπέτειες.

Αυτό είναι το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών.

Ο Μάκης Βορίδης είναι υπουργός Yγείας και βουλευτής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας. 


Oι απόψεις που διατυπώνονται σε ενυπόγραφο άρθρο γνώμης ανήκουν στον συγγραφέα και δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά, μερικώς ή στο σύνολο, απόψεις του Euro2day.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v