Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Συμμετοχή σε εκστρατεία αναδάσωσης

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου αρκετοί εργαζόμενοι της Cosmote μαζί με άλλους Θεσσαλονικείς, συμμετείχαν στην αναδάσωση 150 στρεμμάτων της περιοχής της Ασσήρου που καταστράφηκε από τις πυρκαγιές του περυσινού καλοκαιριού.

Cosmote: Συμμετοχή σε εκστρατεία αναδάσωσης
Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου αρκετοί εργαζόμενοι της Cosmote μαζί με άλλους Θεσσαλονικείς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Νομαρχίας και συμμετείχαν στην αναδάσωση 150 στρεμμάτων της περιοχής της Ασσήρου που καταστράφηκε από τις πυρκαγιές του περυσινού καλοκαιριού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με τις υποδείξεις της διεύθυνσης Δασών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και σύμφωνα με τις ανάγκες της περιοχής, οι εθελοντές φύτεψαν 20.000 δενδρύλλια.

Στην περιοχή παρευρέθησαν ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κ. Αθανάσιος Σωτηράκης. Ο κ. Ψωμιάδης αφού ευχαρίστησε τους εθελοντές, συνεχάρη την Cosmote, για τη συμβολή της στην προσπάθεια της περιβαλλοντικής ανάκαμψης της περιοχής. Την εταιρία εκπροσώπησαν ο Υπ/ντής Λειτουργίας και Συντήρησης Βορείου Ελλάδος, κ. Διογένης Γεωργιάδης αλλά και στελέχη της Διεύθυνσης Εταιρικών Σχέσεων.

Όπως επισημαίνεται, η συμμετοχή της Cosmote στην πρωτοβουλία αυτή, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την έμπρακτη συμβολή της εταιρίας στη διαφύλαξη του περιβάλλοντος. αράλληλα, εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης των πυρόπληκτων περιοχών αλλά και της ελληνικής περιφέρειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v