Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βούλτεψη: Αν το είχε επιτρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ολοκληρωθεί η αξιολόγηση

Αν η αξιωματική αντιπολίτευση το είχε επιτρέψει τότε θα είχαμε λάβει σίγουρα τα 7,5 δισ. ευρώ και μετά την συμφωνία αξιολόγησης θα κάναμε τη συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο, δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη.

  • Real.gr
Βούλτεψη: Αν το είχε επιτρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε ολοκληρωθεί η αξιολόγηση
Η υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Αθήνας μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου απάντησε μεταξύ άλλων και στο ερώτημα γιατί σε αυτές τις εκλογές η ΝΔ επέλεξε κυρίως αρνητική διαφήμιση και όχι μία θετική καμπάνια με τα δικά της μηνύματα για την επόμενη ημέρα.

«Η θετική καμπάνια είναι μία, την έχουμε πει πάρα πολλές φορές, το πρόγραμμα είναι ένα, το πρόγραμμα εξόδου από το μνημόνιο. Εάν το είχε επιτρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ τότε θα είχε ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, θα είχαμε σίγουρα τα 7,5 δισ. ευρώ που τώρα λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα πάρει και επομένως υπάρχει μέγας κίνδυνος χρεοκοπίας αφού δεν θα πληρωθούν, ή θα πληρωθούν από τις καταθέσεις», είπε η κα. Βούλτεψη.

Και πρόσθεσε: «Μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης θα κάναμε τη συμφωνία εξόδου από το μνημόνιο και θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτά που είχαμε ήδη ξεκινήσει με τις 100 δόσεις, με τις κάποιες ελαφρύνσεις φορολογικές. Θα μπορούσαμε να το συνεχίσουμε χωρίς να εκτροχιάσουμε τα δημοσιονομικά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v