Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βούτσης: Κομβικό ζήτημα το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους

Την άποψη ότι σε ζητήματα, όπως το χρέος, δεν μπαίνει θέμα μέσων όρων εξέφρασε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας Νίκος Βούτσης μιλώντας στον realfm 97.8.

  • Real.gr
Βούτσης: Κομβικό ζήτημα το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους
Την άποψη ότι σε ζητήματα, όπως το χρέος, δεν μπαίνει θέμα μέσων όρων εξέφρασε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας Νίκος Βούτσης μιλώντας στον realfm 97.8 και την Κάτια Μακρή

Στην επισήμανση ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι θεμιτό να ζητεί την αυτοδυναμία, αλλά μπορεί ένας μόνος του, στις συνθήκες που βρισκόμαστε;», ο κ. Βούτσης τόνισε:

«Εδώ τώρα υπάρχουν κάποια πολύ κρίσιμα προγραμματικά ζητήματα που πρέπει να υπάρχει μια πυξίδα. Αν αυτήν την πυξίδα, στηρίζουν ανέχονται ή συγκλίνουν και άλλοι, ακόμα καλύτερα.

Θα είμαι πολύ συγκεκριμένος, στο θέμα της βιωσιμότητας του χρέους και της αποκοπής, της απομείωσης, της διαγραφής του μεγαλύτερου μέρους είναι κομβικό ζήτημα, δεν είναι ένα θέμα στο οποίο θα μπορούσαν να συνυπάρξουν πολλές διαφορετικές απόψεις.

Είναι 340 τα δισ. μέχρι το τέλος του ’29 που θα πρέπει να εξυπηρετηθούν δάνεια και τοκοχρεολύσια. Ε, αυτό καθιστά εντελώς αδύνατο ακόμα και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, του κ. Σαμαρά ή οποιοδήποτε άλλο να εφαρμοστεί».

«Σε αυτά τα ζητήματα, τα “χοντρά” δεν μπαίνει θέμα μέσων όρων, του να βάλει κανείς νερό στο κρασί του, να πάει πιο ύστερα χρονικά ένας στόχος, πράγματα εύλογα στην κοινοβουλευτική δημοκρατία», είπε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v