Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βενιζέλος: Με αντίκρισμα η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ

«Η χώρα χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ να έχει την τρίτη εντολή, ώστε να μπορέσει να παίξει με στρατηγική καθαρότητα τον ρόλο του εγγυητή της εθνικής σταθερότητας», τονίζει σε συνέντευξή του στο Εθνος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

  • Real.gr
Βενιζέλος: Με αντίκρισμα η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ
«Εμείς θα θέσουμε τη χώρα στην κρίση του λαού στις 25 Ιανουαρίου ακέραιη. Το τι θα συμβεί από τις 26 και μετά θα το κρίνει ο λαός με την ψήφο του», δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνέντευξή του στο «Εθνος».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί όλα τα στελέχη και τους ανθρώπους της παράταξης να δώσουν στις εκλογές «χρήσιμη ψήφο, ψήφο στο ΠΑΣΟΚ με κοινοβουλευτικό αντίκρισμα» και υπογραμμίζει ότι: «Η χώρα χρειάζεται να είναι το ΠΑΣΟΚ στην τρίτη θέση, να έχει την τρίτη εντολή, ώστε να μπορέσει να παίξει με στρατηγική καθαρότητα τον ρόλο του εγγυητή της εθνικής και όχι απλώς της κυβερνητικής σταθερότητας.

Ο Ευ. Βενιζέλος επισημαίνει πάντως ότι «εμείς δεν είμαστε ''μπαστακωμένοι'' σε κυβερνητικές καρέκλες, ούτε είμαστε το κόμμα-μπαλαντέρ για κανέναν».

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην εφημερίδα «Εθνος»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v