Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο, έξι μέρες πριν από τις εκλογές. Κόντρα για ΑΣΕΠ και δηλώσεις Βορίδη (VIDEO)

Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ
Στα ύψη ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο, έξι μέρες πριν από τις εκλογές.

Για «σχέδιο κατάργησης του ΑΣΕΠ» και αντικατάσταση των προσλήψεων στο Δημόσιο με «στρατό υμετέρων» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να καταργήσει το ΑΣΕΠ και να αντικαταστήσει τις αξιοκρατικές προσλήψεις στο Δημόσιο με στρατό υμετέρων», ανέφερε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη και πρόσθεσε:

«Μετά τη χυδαία προσβολή προς τους Έλληνες που εκτόξευσε ο κ. Τσίπρας από τη Ρόδο, τώρα το σχέδιο του διχασμού περιλαμβάνει αποκλειστικά κομματικές προσλήψεις. Οι Έλληνες δεν θα το επιτρέψουν».

Άμεση ήταν για το θέμα η απάντηση της Κουμουνδούρου στη Συγγρού.

«Η αναφορά σε “κομματικές προσλήψεις” του ΣΥΡΙΖΑ από την εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ κάνει να γελάνε ακόμα και οι πέτρες», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα καταργήσει το ΑΣΕΠ, αλλά θα τον θωρακίσει και θα τον αναβαθμίσει ουσιαστικά».

Κόντρα για δηλώσεις Βορίδη

Την ίδια ώρα, επίθεση στον Μάκη Βορίδη εξαπέλυσε ο Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή δηλώσεις του Μάκη Βορίδη.

Η Κουμουνδούρου, μάλιστα, παρέθεσε στην ανακοίνωση της το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ.



«Λίγες μέρες πριν τις εκλογές ο κ. Βορίδης αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του κόμματος του κ. Σαμαρά», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου και υπουργός Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, συμπληρώνοντας:

«Δηλώνει πως «θα κάνει τα πάντα» για να μην γίνει σεβαστή η ψήφος του ελληνικού λαού, καλεί τους πολίτες να πάρουν τα όπλα, ενώ υιοθετεί τα συνθήματα της επτάχρονης δικτατορίας»

«Ο κ. Σαμαράς», σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, «οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις μισαλλόδοξες εμφυλιοπολεμικές δηλώσεις του κ. Βορίδη που δεν έχουν προηγούμενο στην μεταπολιτευτική περίοδο.

«Με τη δημοκρατία δεν παίζουμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες πολίτες και να εκφράσει τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας. Η Δημοκρατία θα νικήσει», δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v