Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίθεση Σταμάτη σε Τσίπρα

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Δημήτρης Σταμάτης με αφορμή τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό...

Επίθεση Σταμάτη σε Τσίπρα

Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Δημήτρης Σταμάτης με αφορμή τη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ Τσίπρας εξήγγειλε σήμερα πως θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και θα τον αντικαταστήσει με φόρο Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας.

Δεν τόλμησε όμως να αναφέρει ποιά θεωρεί μεγάλη ακίνητη περιουσία, ώστε να το ακούσουν με τα αυτιά τους οι Έλληνες φορολογούμενοι.

Το αποκάλυψε, όμως, χθες ο κ. Μηλιός. Για το ΣΥΡΙΖΑ μεγάλη ακίνητη περιουσία είναι αυτή που συνολικά υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ. Δηλαδή , αυτή που κατέχουν σήμερα οι περισσότεροι μικρομεσαίοι πολίτες. Κι έχει δίκιο ο κ. Μηλιός. Γιατί έτσι, μόνον, βγαίνει ο λογαριασμός του κ. Τσίπρα.

Μόνο που αυτόν τον λογαριασμό θα κληθούν να τον πληρώσουν μετά τις εκλογές οι πολίτες, αν με την ψήφο τους φέρουν στην εξουσία κ. Τσίπρα. Γιατί αυτό ουσιαστικά είναι δήμευση της περιουσίας της μικρομεσαίας τάξης , που ποτέ δεν ήταν συμπαθής στα αριστερίστικα κινήματα, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κανείς πια δεν δικαιούται να λέει δεν ήξερα, δεν άκουσα….»

ΣΥΡΙΖΑ: Η υποκρισία δεν μπορεί να σκεπάσει το έγκλημα

«Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον κ. Σταμάτη ότι η ΝΔ φορολογεί την ακίνητη περιουσία από το πρώτο τετραγωνικό. Η υποκρισία και το θράσος όσο μεγάλο κι αν είναι δεν μπορεί να σκεπάσει το έγκλημα που διέπραξε ο κ. Σαμαράς σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού λαού», απάντησε η Κουμουνδούρου στον υπουργό επικρατείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v