Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μ.Σπυράκη: Μειώνουμε τον ΕΝΦΙΑ 7% το 2015

Η Μαρία Σπυράκη δήλωσε σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ και τη φορολογία σε επιχειρήσεις ότι η ΝΔ προχωρά σε μειώσεις τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να "φορολογήσει με 60% του πολίτες και να δημεύσει τις περιουσίες της μεσαίας τάξης".

  • Real.gr
Μ.Σπυράκη: Μειώνουμε τον ΕΝΦΙΑ 7% το 2015

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη δήλωσε σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ και τη φορολογία σε επιχειρήσεις και φορολογούμενους: 

«-Μειώνουμε τον ΕΝΦΙΑ 7% το 2015. -Μειώνουμε το φόρο στις επιχειρήσεις στο 15% ξεκινώντας από τον προϋπολογισμό που καταθέτουμε φέτος.

-Μειώνουμε το φόρο στα φυσικά πρόσωπα με ανώτερο συντελεστή το 33% την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να φορολογήσει τους πολίτες με 60% και να δημεύσει τις περιουσίες της μεσαίας τάξης».

Σκουρλέτης: Ψεύδεται ασύστολα η Μ. Σπυράκη

Απάντηση στο σχόλιο της Μαρίας Σπυράκης έδωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Σκουρλέτης τονίζει: «Τα ασύστολα ψεύδη της κ. Σπυράκη είναι αφορολόγητα γι' αυτό και με άνεση τα εκφωνεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι έλληνες πολίτες, όμως, είναι αυτοί που υπέστησαν την άγρια φορολογική αφαίμαξη από τον κ. Σαμαρά. Είναι αυτοί που είδαν τα παιδιά τους να μεταναστεύουν, να χάνουν τις δουλειές τους, να αρπάζουν τις λιγοστές καταθέσεις τους, να γίνονται νοικάρηδες στα σπίτια τους.

Τον έμαθε για τα καλά τον κ. Σαμαρά ο ελληνικός λαός και τον περιμένει στη κάλπη».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v