Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κρεμαστινός: Λάθος κίνηση από πάσης πλευράς...

Ετσι χαρακτήρισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Κρεμαστινός: Λάθος κίνηση από πάσης πλευράς...
Ετσι χαρακτήρισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αυτή της δημιουργίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών από τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Προσπάθησα με κάθε τρόπο να αποτρέψω αυτή την κίνηση γιατί το θεωρούσα καθήκον μου. Και το θεωρούσα καθήκον μου γιατί πιστεύω ότι καταρχήν είναι λάθος κίνηση από πάσης πλευράς. Και ξέροντας και γνωρίζοντας τις απόψεις του Ανδρέα Παπανδρέου σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ και γενικά των δημοκρατικών δομημένων κομμάτων, ήξερα τι θα κάνω ακριβώς», είπε ο κ. Κρεμαστινός.

Και πρόσθεσε: «Διότι θα σας θυμίσω ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου έφερε στην Ελλάδα με το ΠΑΣΟΚ, όπως το οργάνωσε, το πρότυπο ενός κόμματος που παλιά δεν υπήρχε. Υπήρχαν οι κομματάρχες, οι αρχηγοί, οι μικροί αρχηγοί, οι μεγάλοι αρχηγοί αλλά δεν υπήρχε δομημένο δημοκρατικά κόμμα. Κι όπως γνωρίζετε αμέσως μετά και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής οργάνωσε τη ΝΔ με διαφορετικό, αλλά ανάλογο τρόπο. Ηταν δηλαδή και είναι ένα βήμα για την πολιτική εξέλιξη των πραγμάτων στη χώρα και ξέροντας τις απόψεις του Ανδρέα Παπανδρέου έπρεπε να λειτουργήσω με αυτόν τον τρόπο».

Συνέχισε δε λέγοντας: «Θα έπρεπε αν μη τι άλλο, οι διενέξεις και οι διαφορές πρώτα να αναφύονται στα όργανα του κόμματος, στην κοινοβουλευτική ομάδα και όταν υπήρχαν ασυμβίβαστα τότε θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί οτιδήποτε. Αλλά, αν όμως δεν έχει γίνει αυτή η διαδικασία τότε θα έλεγα ότι είμαστε εκτός γραμμής, όχι του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του Ανδρέα Παπανδρέου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v