Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η πρόταση του Ποταμιού για τη Δημόσια Διοίκηση

Την ευθύνη της μελέτης έχουν ο Ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος και ο υπεύθυνος του Τομέα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παναγιώτης Καρκατσούλης

  • Real.gr
Η πρόταση του Ποταμιού για τη Δημόσια Διοίκηση
Αύριο Σάββατο, στη μία το μεσημέρι, στο Ίδρυμα "Μιχάλης Κακογιάννης" ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα παρουσιάσει την πρόταση του κόμματος για τη Δημόσια Διοίκηση.

Η πρόταση περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός Κέντρου Διακυβέρνησης για το συντονισμό των κυβερνητικών πολιτικών και του συνολικού κυβερνητικού έργου, τη μείωση των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και τη θεσμοθέτηση «υφυπουργών επί θητεία» που θα ασκούν μόνιμα, απρόσκοπτα και χωρίς κομματικές εξαρτήσεις τα καθήκοντά τους σε νευραλγικούς τομείς Υπουργείων, όπως η Παιδεία, η Εξωτερική Πολιτική και Άμυνα, η Κοινωνική Ασφάλιση, η Υγεία.

Την ευθύνη της μελέτης έχουν ο Ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος και ο υπεύθυνος του Τομέα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παναγιώτης Καρκατσούλης.

Μετά το πέρας της παρουσίασης, που είναι ανοικτή για πολίτες και δημοσιογράφους, θα ακολουθήσει συζήτηση, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v