Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Κόντρα» Σπυράκη - ΣΥΡΙΖΑ για την σύλληψη Ξηρού

«Κόντρα» ξέσπασε ανάμεσα στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού από την Ελληνική Αστυνομία.

  • Real.gr
«Κόντρα» Σπυράκη - ΣΥΡΙΖΑ για την σύλληψη Ξηρού
«Κόντρα» ξέσπασε ανάμεσα στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Η κ. Σπυράκη έκανε λόγο για «εκκωφαντική σιωπή» της Κουμουνδούρου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ανακοινώσεις «ανάξιες πολιτικού σχολιασμού».

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κ. Τσίπρας 24 ώρες μετά τη σύλληψη του δολοφόνου, Χριστόδουλου Ξηρού, αρνείται ακόμα να συγχαρεί την Ελληνική Αστυνομία για τη μεγάλη επιτυχία.

• Μήπως γιατί μάρτυρες υπεράσπισής του στη δίκη της 17Ν ήταν τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

• Ή μήπως γιατί στο επίσημο καταστατικό του προβλέπεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκροτείται από “αγωνιστές και αγωνίστριες από τον επαναστατικό και ελευθεριακό χώρο”;»

Στην απάντησή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Η κ. Σπυράκη εξακολουθεί να βγάζει ανακοινώσεις ανάξιες πολιτικού σχολιασμού. Η ελληνική αστυνομία πράττει το αυτονόητο.

Εκείνο που δεν είναι αυτονόητο είναι να εμπλέκει η ΝΔ την αστυνομία στον προεκλογικό της σχεδιασμό. Μήπως με αυτόν τον τρόπο θέλει να καλύψει το γεγονός ότι δεν έχει καμία πολιτική πρόταση για το μέλλον της χώρας εκτός από τις μνημονιακές της δεσμεύσεις;»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v