Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την σύλληψη του Ξηρού

«Είναι ντροπή που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συγχαρεί ακόμα την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού» τονίζει το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

  • Real.gr
Νέα κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την σύλληψη του Ξηρού

Τα «πυρά» της στον Αλέξη Τσίπρα έστρεψε η ΝΔ με αφορμή τη «σιωπή» του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Από το κόμμα της Λ. Συγγρού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι ντροπή που ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν συγχαρεί ακόμα την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του».

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ δήλωσε: «Ο κ. Τσίπρας 24 ώρες μετά τη σύλληψη του δολοφόνου, Χριστόδουλου Ξηρού,  αρνείται ακόμα να συγχαρεί την Ελληνική Αστυνομία για τη μεγάλη επιτυχία.

  • Μήπως γιατί μάρτυρες υπεράσπισής του στη δίκη της 17Ν ήταν τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ
  • Ή μήπως γιατί στο επίσημο καταστατικό του προβλέπεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συγκροτείται από “αγωνιστές και αγωνίστριες από τον επαναστατικό και ελευθεριακό χώρο”;»

Από την πλευρά του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «η κ. Σπυράκη εξακολουθεί να βγάζει ανακοινώσεις ανάξιες πολιτικού σχολιασμού. Η ελληνική αστυνομία πράττει το αυτονόητο. Εκείνο που δεν είναι αυτονόητο είναι να εμπλέκει η ΝΔ την αστυνομία στον προεκλογικό της σχεδιασμό. Μήπως με αυτόν τον τρόπο θέλει να καλύψει το γεγονός ότι δεν έχει καμία πολιτική πρόταση για το μέλλον της χώρας εκτός από τις μνημονιακές της δεσμεύσεις;».

  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v