Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γλέζος: Δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει το αποτέλεσμα

Για τις προτεραιότητες του στην Ευρωβουλή μίλησε ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος αναδεικνύεται πρώτος και με περισσότερους από 208.000 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Γλέζος: Δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει το αποτέλεσμα
Για τις προτεραιότητές του στην Ευρωβουλή μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Γλέζος, ο οποίος αναδεικνύεται πρώτος και με περισσότερους από 208.000 σταυρούς στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν είναι κόμμα, είναι η πολιτική συνείδηση του ελληνικού λαού. Αυτό συνεπάγεται πάρα πολλά θέματα και πρέπει όλοι να το δουν για να το αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό το πνεύμα θέλουμε εμείς, όλοι οι ευρωβουλευτές, να μεταφέρουμε», τόνισε ο κ. Γλέζος, μιλώντας στο Mega.

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ανέφερε επίσης: «Και εγώ το λέω προσωπικά ότι θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, κάναμε αρκετά λάθη, θα μπορούσαμε να τα έχουμε ξεπεράσει, αλλά και το αποτέλεσμα αυτό που ήρθε, δεν μπορεί κανείς να το αγνοήσει.

Δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει ένα γεγονός, ότι άμεσα τώρα, παρουσιάζεται μια αναντιστοιχία ανάμεσα στη λαϊκή βούληση, στη λαϊκή ετυμηγορία και στην παράταξη που κυβερνάει».


Real.gr- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΛΕΖΟΥ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v