Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άδωνις: Πολιτική ανατροπή σημαίνει...

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον Real fm 97,8 τόνισε ότι τη Δευτέρα πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές εάν υπάρχει κλίμα ανατροπής από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

  • Real.gr
Άδωνις: Πολιτική ανατροπή σημαίνει...
Τη Δευτέρα πρέπει να προκηρυχθούν εκλογές εάν υπάρχει κλίμα πολιτικής ανατροπής στην κοινή γνώμη από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών δήλωσε στον Real fm 97,8 ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να σέρνεται και ο Πρωθυπουργός να είναι όμηρος των «ανταρτών».

Απαντώντας στην Κάτια Μακρή σχετικά με το ποια θα είναι η εισήγησή του αν προκύψει κλίμα ανατροπής από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών απάντησε: «Δευτέρα πρωί να πάμε για εκλογές» και συμπλήρωσε : «Δεν δεσμεύω το κόμμα. Εγώ λέω για την προσωπική μου άποψη. Η χώρα δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Χρειάζεται να έχει ο πρωθυπουργός την πολιτική ισχύ να κάνει αυτά που πρέπει. Έχει πάει τη χώρα ένα βήμα έξω από τον εφιάλτη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η χώρα έχει μπροστά της να κάνει μεταρρυθμίσεις, ιδιωτικοποιήσεις, να εφαρμόσει συμφωνίες, αυτό δεν μπορεί να γίνει αν η κυβέρνηση δεν έχει την πολιτική εξουσία να το κάνει. Εγώ δεν λέω στον κόσμο τι να ψηφίσει, γιατί δεν μ’ αρέσει καθόλου ο εκβιασμός από τους πολιτικούς. Ο κόσμος να ψηφίσει ό,τι θέλει. Εγώ λέω όμως ότι δεν πρέπει στον κόσμο να έχουμε πει εκ των προτέρων την αλήθεια. Η ιδέα ότι θα υπάρξει μία συντριβή της Ν.Δ. και γενικά της κυβερνήσεως και την άλλη ημέρα θα συνεχίσει η κυβέρνηση να λειτουργεί χωρίς να συμβαίνει τίποτα, αυτή η ιδέα, είναι τελείως ψευδής» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Εγώ θέλω να είμαι καθαρός σε αυτό. Συντριβή, πολιτική ανατροπή σημαίνει αναπόφευκτα εθνικές εκλογές αργά ή γρήγορα. Μάλλον γρήγορα. Να είμαστε καθαροί με αυτό».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v