Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Δεν υπάρχει πουθενά σχέδιο Β»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ελιάς. Αποδοκιμασίες από μικροομολογιούχους.

  • Real.gr
«Δεν υπάρχει πουθενά σχέδιο Β»
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ελιάς, τονίζοντας πως το δίλημμα για το οποίο κάνει λόγο ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τις ευρωεκλογές είναι στην πραγματικότητα αστάθεια «με βάση την αντιπολίτευση που συμπληρώνουν οι αυτόκλητες ιαχές της ΧΑ» ή η άλλη λύση, η σταθερότητα που βασίζεται στην δημοκρατική παράταξη.

Για μία ακόμη φορά ανέφερε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «φοβάται» την έξοδο από το μνημόνιο. «Έχουν κάθε λόγο να είναι σε πολιτικό αδιέξοδο», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, συμπληρώνοντας ότι ούτε νέα μέτρα θα υπάρξουν, ενώ φεύγουν επίσης τρόικα και μνημόνιο.

Μάλιστα κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να συστρατευτεί με όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις κατά της ακροδεξιάς, «είναι αδιανόητο οποιοδήποτε άμεσο ή έμμεσο φλερτ με τις δυνάμεις αυτές», τόνισε.


Real.gr ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ από realmedialive

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε στα exit polls της Κυριακής, τονίζοντας ότι «κατέρρευσαν και έτσι μπορούμε να δούμε καθαρότερη την εικόνα του δεύτερου γύρου». «Σημασία δεν έχουν οι ψευδείς και φευγαλέες εντυπώσεις αλλά το πραγματικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι η ψυχή της δημοκρατικής παράταξης «είναι πάντα ζωντανή». «Την κρίσιμη στιγμή όταν π΄ρεπει να μιλήσει ο λαός, η δημοκρατική παράταξη σηκώνει το βάρος και κερδίζει το εθνικό και δημοκρατικό στοίχημα», είπε ο κ. Βενιζέλος.

«Την προηγούμενη Κυριακή φάνηκε πόσο βαθιές είναι οι ρίζες της παράταξης», συμπλήρωσε και τόνισε ότι σε όλους τους μεγάλους δήμους φάνηκε ότι «η παράταξη είναι παντού, όπου εκφράζεται η κοινωνία των πολιτών».

Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος έθεσε το δίλημμα για την περιφέρεια της Αττικής και τον δήμο Αθηναίων. «Ψήφος που δίνει προοπτική ή ψήφος μικροκομματική. Η απάντηση είναι ψήφος γνήσια προοδευτική», είπε.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν κρύβεται πίσω από την Ελιά», ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος και σημείωσε ότι «τους θέλουμε όλους και έχουμε πάντα τις πόρτες ανοικτές». Τα σημάδια της ενότητας και της συσπείρωσης του ΠΑΣΟΚ είναι πολύ σημαντικά, είπε. Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για φαινόμενα τυχοδιωκτισμού «από ανθρώπους που η παράταξη τίμησε ίσως και χωρίς λόγο».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου, ακούστηκαν αποδοκιμασίες από μικροομολογιούχους.


ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΛΙΑΣ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v