Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Debate Τζαβέλα - Παπαδημούλη στον realfm 97,8

H υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου...

  • Real.gr
Debate Τζαβέλα - Παπαδημούλη στον realfm 97,8
Στο αναπτυξιακό σχέδιο που παρουσίασε χθες ο πρωθυπουργός αλλά και στις επικείμενες ευρωεκλογές αναφέρθηκαν η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Νίκη Τζαβέλα και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η κ. Τζαβέλα ανέφερε: «Επειδή ήμουν και διοικητής στο ΟΑΕΔ και έχω μια γνώση περί της απασχόλησης, αν δεν γίνουν επενδύσεις δεν πρόκειται να καταπολεμήσουμε την ανεργία και από ό,τι άκουσα από τον πρωθυπουργό οι θέσεις αυτές θα δημιουργηθούν από τον ιδιωτικό τομέα.

Το πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί και το εμπόδιο είναι να συνεχίσει η αξιωματική αντιπολίτευση που έχει σημαντικό ρόλο για την πρόοδο της χώρας, να απειλεί κάθε επενδυτή ότι “όταν έρθουμε εμείς, θα δούμε τι κάνατε” και πολύ φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε».

Ο κ. Παπαδημούλης είπε: «Ένας πρωθυπουργός που εφάρμοσε πολιτικές μαζί με Παπανδρέου - Βενιζέλο που αύξησαν τους ανέργους κατά 1 εκατ. στα 4 χρόνια του Μνημονίου έταξε, με χιλιάδες “θα” προεκλογικά, 500.000 θέσεις εργασίας. Λυπάμαι αλλά αυτό δεν ήταν Σαμαράς ήταν “Θαμαράς” και μου θύμισε το σίκουελ των “Ζαππείων” που έβγαλε για να γίνει πρωθυπουργός και ξέχασε μόλις έγινε πρωθυπουργός.

Θα ήθελα μια τέτοια συζήτηση για ένα σχέδιο ανάπτυξης που θα αφήσει πίσω την ύφεση, την ανεργία, την ύφεση, τα λουκέτα να το συζητούσαν πρόσωπο με πρόσωπο ο Σαμαράς με τον Τσίπρα μπροστά στον ελληνικό λαό, αλλά δυστυχώς όταν του το προτείναμε, το αρνήθηκε».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η Ν. ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΙ Ο Δ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v