Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χαραλαμπίδου: "Μνημονιακοί υποψήφιοι" οι Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης

Κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Γιάννη Ιωαννίδη, που θα διεκδικήσουν τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή...

  • Real.gr
Χαραλαμπίδου: Μνημονιακοί υποψήφιοι οι Τζιτζικώστας και Ιωαννίδης
Κατά του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Γιάννη Ιωαννίδη, που θα διεκδικήσουν τη θέση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας την Κυριακή, τάσσεται η επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ (Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα), Δέσποινα Χαραλαμπίδου, η οποία χαρακτηρίζει και τους δύο "μνημονιακούς".

"Tο αποτέλεσμα του πρώτου γύρου στην Κεντρική Μακεδονία, δε μας αφήνει περιθώρια επιλογής για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών. Όπως επισημαίναμε και προεκλογικά, οι δύο μνημονιακοί υποψήφιοι έχουν ταυτόσημες θέσεις, και έχουν ως πολιτική επιλογή τους την πιστή εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών της συγκυβέρνησης, με τις οποίες εμείς είμαστε σε πλήρη αντίθεση και θα οξύνουν ακόμη περισσότερο τη φτώχεια και την εξαθλίωση στην Κεντρική Μακεδονία", αναφέρει σε ανακοίνωση της.

Σε ότι αφορά στις ευρωεκλογές καλεί τους πολίτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ανοίγοντας δρόμο για την ανατροπή στην Ελλάδα και τη ριζική μεταστροφή της κατεύθυνσης της Ευρωπαϊκής Ενωσης.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v