Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σακελλαρίδης: Ο Καμίνης δεν αναφέρθηκε στον κίνδυνο της ΧΑ

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον realfm 97,8...

  • Real.gr
Σακελλαρίδης: Ο Καμίνης δεν αναφέρθηκε στον κίνδυνο της ΧΑ
Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο εκλογικό αποτέλεσμα του συνυποψηφίου για τον δήμο της Αθήνας, Ηλία Κασιδιάρη.

«Δεν το έβαλα κάτω από χαλάκι. Ηθελα με έναν τρόπο να το βάλω εμφατικά και στη δήλωσή μου ότι εμάς μας ανησυχεί προφανώς και το αποτέλεσμα της Χρυσής Αυγής και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο καλούμαι τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να μην εφησυχάσουν απέναντι στον φασιστικό κίνδυνο. Προσωπικά μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο κ. Καμίνης δεν αναφέρθηκε καν σε αυτόν τον κίνδυνο, σε αυτό το αποτέλεσμα. Και ο λόγος που το έκανα αυτό χθες ήταν γιατί ήθελα να δείξω και να το κάνω σαφές από την πρώτη μου δήλωση ότι εμείς δεν θα προσπαθήσουμε να ψαρέψουμε σε θολά νερά στον δεύτερο γύρο», τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης.

Στην επισήμανση αν εννοεί ότι ο κ. Καμίνης δεν αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα γιατί προσπαθεί να υφαρπάξει ψήφους από όσους προτίμησαν τον κ. Κασιδιάρη ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Δεν θέλω να κάνω δίκην προθέσεων σε καμία περίπτωση. Δεν θέλω να πω αυτό. Θα φανεί άλλωστε και από τις δηλώσεις και από τις εμφανίσεις που θα κάνει ο κ. Καμίνης και το επόμενο χρονικό διάστημα. Αν φτάσουμε στο τέλος της εβδομάδας και δεν έχει κάνει κάποια αναφορά προφανώς αυτό θα προδικάσω. Νομίζω όμως ότι αυτή τη στιγμή, επειδή είναι ακόμη νωρίς, δεν άκουσα χθες κάτι στη δήλωσή του, θα περιμένω να τον ακούσω».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v