Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρναουτάκης εναντίον Τσόκα στην περιφέρεια Κρήτης

Με βάση την καταμέτρηση στα 1201 από τα 1.291 εκλογικά τμήματα...

  • Real.gr
Αρναουτάκης εναντίον Τσόκα στην περιφέρεια Κρήτης
Με βάση την καταμέτρηση στα 1201 από τα 1.291 εκλογικά τμήματα, την περιφέρεια Κρήτης θα διεκδικήσουν, την επόμενη Κυριακή, ο Σταύρος Αρναουτάκης και ο Σεραφείμ Τσόκας.

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Στ, Αρναουτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 40,83%, έναντι 26,12% του επίσης ανεξάρτητου, αλλά υποστηριζόμενου από τη Ν.Δ. Σεραφείμ Τσόκα. Ακολουθούν ο Μιχάλης Κριτσωτάκης με 18,83%, ο Στέλιος Ορφανός με 5,76% και οι Γιώργος Σπυρόπουλος με 3,38%, Αντώνης Ανηψητάκης με 2,70% και Ιωάννης Κυριακάκης 2,38%.



Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στ. Αρνουτάκης ευχαρίστησε, με δήλωσή του, τους πολίτες για το υψηλό ποσοστό που πέτυχε ο συνδυασμός του.
«Να δηλώσουμε ότι συνεχίζουμε την ερχόμενη εβδομάδα για να κερδίσουμε τις εκλογές στις 25 Μαΐου, υπηρετώντας την ενότητα, τον συγκρητισμό, την ισόρροπη ανάπτυξη, και όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε για την επόμενη πενταετία να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων, για συνεργασία με άλλους συνδυασμούς για τις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ο κ. Αρναουτάκης απάντησε: «Θα συζητήσουμε και με άλλους συνδυασμούς για να δούμε πως θα υποστηριχθεί ο συνδυασμός ο δικός μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του έτερου υποψήφιου στο δεύτερο γύρο Σεραφείμ Τσόκα.«Οι Κρητικοί μίλησαν και μίλησαν δυνατά και καθαρά. Θέλω να επισημάνω ότι στο διάστημα που πέρασε, γυρίσαμε την Κρήτη σπιθαμή προς σπιθαμή, από την Κίσσαμο ως την Σητεία και είδαμε όλους αυτούς οι οποίοι είναι ξεχασμένοι από την Περιφέρεια, τους ανθρώπους που ο κ. Αρναουτάκης ούτε γύρισε για να κοιτάξει. Μιλήσαμε μαζί τους, αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες, τον πόνο αυτού του λαού. Συζητήσαμε για όλα αυτά που θέλουμε και μπορούμε να αλλάξουμε» ανέφερε ο κ. Τσόκας

Ο ίδιος ζήτησε από κάθε Κρητικό -ανεξάρτητα από το τι ψήφισε την πρώτη Κυριακή «να μας εμπιστευτεί, την επόμενη βδομάδα και να έρθει μαζί μας, για να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον τόπο μας, να φύγει το φθαρμένο και παλιό και να έρθει το νέο και το ελπιδοφόρο, αυτή είναι η αποστολή που μας αναθέτει ο Κρητικός λαός, να αλλάξουμε τα πράγματα. Και αυτό θα κάνουμε».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v