Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαμαράς: Δεν θα επιστρέψουμε στο τέλμα

«Η αποσταθεροποίηση που ονειρεύονται δεν είναι πλήγμα για την κυβέρνηση, αλλά για τη χώρα», αναφέρει σε άρθρο του ο πρωθυπουργός, μία ημέρα πριν από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σαμαράς: Δεν θα επιστρέψουμε στο τέλμα
«Δυστυχώς, υπάρχουν δυνάμεις που δεν θέλουν να ξεκολλήσουμε από το τέλμα. Και θέλουν να επιστρέψουμε στην κρίση», αναφέρει σε άρθρο του στην «Κ» ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μία ημέρα πριν από τον πρώτο γύρο των κρίσιμων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Σαμαράς προσθέτει, φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι η «αποσταθεροποίηση που ονειρεύονται δεν είναι πλήγμα για την κυβέρνηση, αλλά για τη χώρα» και καταλήγει σημειώνοντας «πως δεν θα τους περάσει! Ούτε αυτή τη φορά».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αναγνωρίζει πως τα δύο τελευταία κρίσιμα χρόνια υπήρξαν αδικίες, κυρίως στο μέτωπο της φορολογίας και προβλήματα στη λειτουργία του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, αλλά δεσμεύεται πως «βήμα-βήμα θα τα διορθώσουμε όλα».

Ακόμα εκτιμά πως η διαφαινόμενη επιστροφή στην ανάπτυξη θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να καλύψει τις απώλειες των τελευταίων ετών σε βιοτικό επίπεδο. Επίσης, ο πρωθυπουργός κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ πως «δεν κατάλαβε ότι υπήρχε σχέδιο απομάκρυνσης της χώρας και “ακρωτηριασμού” της Ελλάδας από την Ευρωζώνη» και ακόμη και σήμερα επιμένει στο σενάριο περί μπλόφας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v