Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Δημιουργούμε Μαζί»: Το πρόγραμμα και οι υποψηφιότητες

Τις θέσεις και τις υποψηφιότητές του για την Περιφέρεια Αττικής παραθέτει ο συνδυασμός «Δημιουργούμε μαζί!», επικεφαλής του οποίου είναι ο Θάνος Τζήμερος.

  • Real.gr
«Δημιουργούμε Μαζί»: Το πρόγραμμα και οι υποψηφιότητες
Τις θέσεις και τις υποψηφιότητές του για την Περιφέρεια Αττικής παραθέτει ο συνδυασμός «Δημιουργούμε μαζί!», επικεφαλής του οποίου είναι ο Θάνος Τζήμερος.

Το πρόγραμμα του συνδυασμού προβλέπει:

-Ενημέρωση, διαβούλευση και δημοψήφισμα των πολιτών για τις μεγάλες αποφάσεις που θα διαμορφώσουν την εικόνα της Αττικής.

-Εφαρμογή της Πληροφορικής που θα επιτρέψει στον πολίτη να συναλλάσσεται με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας από τον υπολογιστή, το κινητό του ή από τα ΚΕΠ.

-Προγράμματα ουσιαστικής καταπολέμησης της ανεργίας με τη δημιουργία κέντρων επιχειρηματικότητας, επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης και καινοτόμα προγράμματα με εξειδικευμένη στόχευση (Attica Valley, ArtOn).

-Ισχυρό δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης, με αξιοποίηση κενών κτιρίων και κλειστών ξενοδοχείων για τη στέγαση, και φυσικά τη διατροφή απόρων.

Παράλληλα, προβλέπεται η Περιφέρεια να προχωρήσει στην οριστική διευθέτηση:

-Του θαλάσσιου μετώπου της Αττικής με στόχο χιλιάδες μόνιμες θέσεις εργασίας, τουρισμό υψηλού επιπέδου και ποιότητα ζωής στους πολίτες.

-Της διαχείρισης απορριμμάτων, με εγκατάλειψη των ξεπερασμένων ΧΥΤΑ, έμφαση στη διαλογή στην πηγή και επεξεργασία με αναερόβια χώνευση ή/και καύση.

-Της αποχέτευσης, ενός μείζονος θέματος όπου αρκεί η πολιτική βούληση καθώς τεχνικές λύσεις είναι εύκολα εφικτές.

-Της χωροταξίας και πολεοδομίας, με οριοθέτηση των χρήσεων γης και δημιουργία δικτύων και υποδομών πριν την οικοδόμηση.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού βρίσκεται στο www.dimiourgoumemazi.gr

Υποψήφιος περιφερειάρχης του συνδυασμού «Δημιουργούμε μαζί!», Θάνος Τζήμερος. Γεννήθηκε το 1961 στον Βόλο. Σπούδασε οικονομικά, αρχικά, με υποτροφία στην ΑΣΟΕΕ, την οποία εγκατέλειψε το 1981 και έκτοτε στην πραγματική οικονομία. Σπούδασε επίσης μουσική με την οποία ασχολήθηκε επαγγελματικά ως το 1991.

Το 1996 δημιούργησε τη REVERSE, εταιρεία marketing και επικοινωνίας, στην οποία εξακολουθεί να εργάζεται. Το 2012 ίδρυσε τη «Δημιουργία, ξανά!», η οποία 8 μόλις εβδομάδες μετά την ιδρυτική της συνδιάσκεψη, απέσπασε το 2,2% (136.000 ψήφους) στις εκλογές του Μαΐου 2012.

Υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες:

Κεντρικός Τομέας Αθηνών: Γιάννης Σαρρής
Βόρειος Τομέας Αθηνών: Κωνσταντίνος Ψαραδέλης
Νότιος Τομέας Αθηνών: Γεώργιος Μήτρας
Δυτικός Τομέας Αθηνών: Γιώργος Καισάριος
Πειραιάς: Σπύρος Λιόλιος
Νήσοι: Μιχάλης Σώρρος
Ανατολική Αττική: Νάσος Χρυσίνας
Δυτική Αττική: Ματθαίος Παπακυρίτσης


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v