Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σπηλιωτόπουλος: Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς» κάλεσε τους πολίτες στην κάλπη κι έστειλε μήνυμα ενότητας.

  • Real.gr
Σπηλιωτόπουλος: Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αθήνα Μπορείς» Αρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ κάλεσε τους πολίτες στην κάλπη.
 
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Οι πολίτες πρέπει οπωσδήποτε να πάνε να ψηφίσουν, ειδικά αυτή την Κυριακή στις 18 Μαΐου, διότι πολλά κρίνονται στον πρώτο γύρο. Αν κάποιος πολίτης θέλει να στείλει μήνυμα αποχής, γιατί είναι δυσαρεστημένος ενδεχομένως με τις πολιτικές παρατάξεις, αυτό μπορεί να το κάνει στις ευρωεκλογές, αλλά όχι για τη μάχη της γειτονιάς του, όχι για την πόλη του».

Επίσης, έστειλε μήνυμα ενότητας: «Αν θέλουμε να αλλάξουμε σελίδα στον δήμο Αθηναίων, πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να δώσουμε τη μάχη της νέας πνοής, της αλλαγής σελίδας στον δήμο της Αθήνας».

Όσον αφορά στην παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα επεσήμανε: «Δεν μου ζήτησε κανείς να παραιτηθώ. Την ημέρα που γεννήθηκε η παράταξη μου, αποφάσισα να παραιτηθώ από το βουλευτικό μου αξίωμα και τόλμησα να αποποιηθώ από τα συμφέροντα, τα προνόμια και τη σιγουριά της βουλευτικής έδρας. Αυτό το έκανα για να αφοσιωθώ στη μάχη της Αθήνας και για να μπορώ να συγκρουστώ και να αγκαλιάσω τον κ. Σαμαρά, τον κ. Τσίπρα για το καλό της Αθήνας. Για μένα είναι το ίδιο, αφού ο λαός τους έδωσε θεσμικές αρμοδιότητες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v