Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Καίει" Τσοχατζόπουλο το πόρισμα του εισαγγελέα

Δέσμευση λογαριασμών Α. Τσοχατζόπουλου διέταξε η εισαγγελέας. Το πόρισμα - κόλαφος για τον πρώην υπουργό. Τα τεράστια ποσά από παθητική δωροδοκία και οι επενδύσεις στα ακίνητα. Βήμα - βήμα η πορεία του μαύρου χρήματος.

Καίει Τσοχατζόπουλο το πόρισμα του εισαγγελέα
Εντολή για την δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του πρώην υπουργού 'Ακη Τσοχατζόπουλου και των τεσσάρων συγκατηγορουμένων του στην υπόθεση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, εξέδωσε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.

Η Εισαγγελέας, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ζητά με διάταξη της να δεσμευτούν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί που διατηρούν στην Ελλάδα οι πέντε κατηγορούμενοι για τους οποίους εξέδωσε ένταλμα σύλληψης θεωρώντας τους ύποπτους φυγής ο ειδικός ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Η δέσμευση εκτός του πρώην υπουργού, που θα απολογηθεί για την υπόθεση την Δευτέρα του Πάσχα, αφορά τους Νίκο Ζήγρα, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου και Γιώργο Σαχπατζίδη.

Οι τρεις προαναφερθέντες θα απολογηθούν την Τρίτη.

Η απόφαση δέσμευσης των λογαριασμών αφορά και τον Αστέριο Οικονομίδη, που προφυλακίστηκε χθες μετά την απολογία του στον ανακριτή, βασικό μέτοχο σε εταιρία που εμφανίζεται να επισκευάζει το σπίτι στην οδό Διον. Αρεοπαγίτου από το 2001 και επίσης να πουλά διαμέρισμα στην οδό Δεινοκράτους στο Κολωνάκι στην κόρη του κατηγορούμενου πρώην υπουργού.

Το πόρισμα-"φωτιά"

Βήμα - βήμα περιγράφεται στο πόρισμα 206 σελίδων που συνέταξαν οι εισαγγελείς Ευγενία Κυβέλου και Ελένη Σίσκου η πορεία του μαύρου χρήματος το οποίο διακινήθηκε από τον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλου και 14 ακόμη πρόσωπα.

Στην εγκληματική οργάνωση σύμφωνα με τους εισαγγελείς εμπλέκονται, πλην του πρώην υπουργού, οι: Νίκος Ζήγρας (ξάδελφος του Α. Τσοχατζόπουλου, ο οποίος εμαφανίζεται και ως διαχειριστής του μαύρου χρήματος που αποδίδεται στον πρώην υπουργό), Αστέριος Οικονομίδης, διευθύνων σύμβουλος της Arcon ο οποίος εμφανίζεται να επισκεύασε το σπίτι στη Διον. Αρεοπαγίτου, αλλα και ως πωλητής του διαμερίσματος στη Δηνοκράτους στο Κολωνάκι που αγοράστηκε από την Αρετή Τσοχατζοπούλου, η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου και ο Γιώργος Σαχπατζίδης, ο οποίος εμφανίζεται να εμπλέκεται σε αγοραπωλησίες ακινήτων μεταξύ της TORCASO.

Σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα που αριθμεί 206 σελίδες, οι κατηγορούμενοι "διατηρούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στην αλλοδαπή σε διάφορες χώρες, συνέστησαν και συμμετείχαν σε οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη νομιμοποίησης εσόδων προερχόμενων από το έγκλημα της κατ/εξακολούθησης παθητικής δωροδοκίας σε βάρος του δημοσίου...

Η οργάνωση αυτή δραστηριοποιήθηκε για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα, μεγαλύτερο της δεκαετίας, πραγματοποίησε πλήθος συναλλαγών για τη νομιμοποίηση των εσόδων και τη συγκάλυψη της δράσης της, χρησιμοποιώντας περισσότερες εξωχώριες εταιρίες, δικηγορικά γράφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και πλήθος τραπεζικών λογαριασμών διάφορες χώρες.

Μέσω του πολύπλοκου δικτύου εταίρων, παρένθετων προσώπων, τραπεζικών λογαριασμών, επαγγελματικών επαφών σε διάφορες χώρες που με μεθοδικότητα "έστησαν" τα ανωτέρω πρόσωπα, διακινήθηκαν, απεκρύβησαν και τοποθετήθηκαν τεράστια χρηματικά ποσά, ενώ δεν προκύπτει η κατάληξη μεγάλων χρηματικών ποσών τα οποία προφανώς έχουν στη διάθεσή τους σε τόπο και με μορφή που δεν είναι γνωστά...

Η υποδομή είναι βέβαιο ότι εξακολουθεί να υφίσταται δεδομένου ότι μέρος μόνο αυτής έχει εντοπιστεί. Τα ανωτέρω ισχύουν και για την Αρετή Τσοχατζοπούλου, της οποίας η συμμετοχή στην ανωτέρω οργάνωση δεν έχει πλήρως διευκρινιστεί και η οποία όμως επωφελήθηκε από τη δραστηριότητά της, ενώ λόγω της συγγενικης της σχέσης με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την υποδομή της οργάνωσης στην αλλοδαπή."

Οι εισαγγελείς αναφερόμενοι στους λόγους που έκριναν επιβεβλημένη την έκδοση ενταλμάτων συλληψης επισημαίνουν: " Η ανωτέρω υποδομή στην αλλοδαπή, μέρος της οποίας έχει αποκαλυφθεί, συνιστά κατα την άποψή μας παράλληλα και προσπαρασκευή για την διαφυγή των εμπλεκομένων στο εξωτερικό σε οποιοδήποτε χρόνο κρίνουν αναγκαίο. Η υποδομή αυτή είναι βέβαιο οτι εξακολουθεί να υφίσται δεδομένου οτι μέρος μόνο αυτής έχει εντοπιστεί και είναι μέχρι σήμερα άγνωστη η κατάληξη μεγαλων χρηματικών ποσών που περιήλθαν στην κατοχή των ανωτέρω προσώπων, η δε επί μακρόν ανάπτυξη της δράσης τους είναι λογικό να έχει δημιουργήσει υφιστάμενους μέχρι σήμερα σταθερούς δεσμούς εμπιστοσύνης με άλλα άγνωστα πρόσωπα που τους συνέδραμαν στην αλλοδαπή αποκομίζοντας τεράστια οφέλη.

Τα ανωτέρο καθιστούν όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ύποπτα φυγής από το χρονικό σημείο κατα το οποίο θα διαπιστώσουν οτι τα συγκεντρωθέντα σε βάρος τους στοιχεία θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στην φυλακή".

Ως προς τον Ακη Τσοχατζόπουλου οι εισαγγελείς καταγράφουν στο πόρισμά τους ότι έλαβε μίζες από εξοπλιστικά προγράμμτα και εν συνεχεία τις επένδυσε σε ακίνητα. "Από Μάιο 1998 ως 7/6/2001 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 16.202.000 ελβετικών φράγκων και 1.748.000 δολάρια ΗΠΑ τα οποία αποτελούν προϊόν παθητικής δωροδοκίας του ίδιου σχετικά με τις συμβάσεις προμήθειας των οπλικών συστημάτων TOR M1.

Την 2/12/2002 απέκρυψε περιουσία συνολικού ύψους 2.960.225 ελβετικών φράγκων σχετικά με τις συμβάσεις ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ και ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2 ".

Σύμφωνα με το πόρισμα μετέτρεψε την παραπάνω περιουσία σε:

-Μεζονέτα 402 τμ στο Κολωνάκι
- Σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου
- Αίθουσα 964 τμ στη Λ. Κηφισίας
- Αίθουσα 1000 τμ στη Λ. Κηφισίας
-22 θέσεις πάρκινγκ στην παραπάνω διεύθυνση
-Ακίνητο στην Κυψέλη
-Διαμέρισμα 60 τμ στην Κυψέλη
- Διαμέρισμα 142 τμ στην Κυψέλη 

Χαρακτηριστικό είναι πως στο πόρισμα υπάρχουν απαξιωτικές αναφορές καθώς εμφανίζουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο, μέσα απο μια σειρα γεγονότων, ως κοινό φοροφυγα και άνθρωπο που αγνοεί τους νόμους του κράτους, πολλούς από τους οποιούς έχει ο ίδιος εισηγηθεί ή ψηφίσει ο ίδιος.

Ενδεικτικός είναι ο τρόπος με τον οποίο φέρεται να προσπαθεί να αποφύγει την πληρωμή ΦΠΑ για επισκευές στο σπίτι της Αρεοπαγίτου, το οποίο οι εισαγγελείς θεωρούν ότι του ανήκει από το 1999: "Μεταξύ των κατασχεθέντων εγγράφων υπάρχει και χειρόγραφο με τίτλο "οικονομική ανάλυση διαχείρισης προσφορών και λογαριασμών" όπου σημειώνεται το "κέρδος" από την αποφυγή πληρωμής ποσού 76.000 ευρώ το οποίο συνιστά μέρος του συνολικού ποσού ΦΠΑ που οφειλόταν για εργασίες αξίας 560.000 ευρώ.

Το ανωτέρω έγγραφο είναι χαρακτηριστικό για την αντίληψη των εμπλεκομένων προσώπων σχετικά με την τήρηση των νόμων του κράτους ακόμη και προκειμένου για σχετικά μικρό όφελος." Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα που αναφέρεται στο πόρισμα είναι ότι έπι μια τριετία δαπανήθηκαν για επισκευές στο ακίνητο της Αρεοπαγίτου σχεδόν 710.000 ευρώ αλλά καταχωρήθηκαν παραστατικά μόνο 150.000 ευρώ.

"Το γεγονός ότι εκδίδονταν παραστατικά για σημαντικά μικρότερα ποσά αποδεικνύει ότι ο Α. Τσοχατζόπουλος ενεργούσε ως πραγματικός ιδιοκτήτης και όχι για λογαριασμό άλλου ιδιοκτήτη ή εκμισθωτή γιατί στην περίπτωση αυτή δεν θα ενδιαφερόταν να συνεργήσει στη φοροκλοπή των εργολάβων και προμηθευτών προκειμένου να έχει και ο ίδιος το ανάλογο κέρδος αλλά αντίθετα θα μεριμνούσε να γίνουν όλα νόμιμα με τρόπο που θα διασφάλιζε τα δικά του συμφέροντα."

Οι εισαγγελείς αναφέρονται ιδιαιτέρως στις συμβάσεις των εξοπλιστικών συστημάτων TOR M1 σημειώνοντας ότι καθίσταται προφανές ότι η υπογραφή τόσο της κύριας σύμβασης όσο και της σύμβασης για τα αντισταθμιστικά οφέλη "δεν θα μπορούσαν να επιτευχθούν αν δεν καταβάλλονταν πρωτίστως στον πρώην υπουργό εθνικής άμυνας ως αντάλλαγμα σημαντικά χρηματικά ποσά."

Συνολικά στην υπόθεση εμπλέκονται 15 άτομα, πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος δικηγόροι αλλα και παρένθετα πρόσωπα.

Παραμένει στην Ασφάλεια -Απολογείται τη Δευτέρα

Κρατούμενος στην Ασφάλεια αναμένεται να παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα οπότε και θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Ο πρώην υπουργός συνελήφθη την Πέμπτη το πρωί στο σπίτι του στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου καθώς εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Εντάλματα για το ίδιο αδίκημα εκδόθηκαν και σε βάρος τεσσάρων συνεργατών του. Πρόκειται για τους Αστέριο Οικονομίδη, υπεύθυνο της Arcon Constructions, Νίκο Ζήγρα, ξάδελφο του κ. Τσοχατζόπουλου και επικεφαλής της Nobilis, Γιώργο Σαχπατζίδη, επικεφαλής της Torcasso, αλλά και τη λογίστρια του κ. Τσοχατζόπουλου, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου.

Ο κ. Αστέριος Οικονομίδης προφυλακίστηκε ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι έχουν πάρει προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη. Ο κ. Οικονομίδης αρνήθηκε τις κατηγορίες, σημειώνοντας ότι δεν γνώριζε ότι πρόκειται για "μαύρο" χρήμα.

Προσερχόμενος στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, για να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του, ο κ. Τσοχατζόπουλος παραδέχθηκε ότι αιφνιδιάστηκε από τη δικαστική εξέλιξη. "Δεν το περίμενα", είπε επισημαίνοντας ότι θεωρούσε πως οι εξηγήσεις που είχε δώσει ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής ήταν επαρκείς.

Αργότερα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πολιτικό του γραφείο o κ. Τσοχατζόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

"Επικοινωνιακό προεκλογικό «δώρο» στα δύο μεγαλύτερα κόμματα αποτελεί σήμερα, Μ. Τετάρτη και ημέρα προκήρυξης των εκλογών, η θεαματική προσαγωγή μου στον Ανακριτή Αθηνών κ. Γ. Μαλλή. Η εναντίον μου δικογραφία που του είχε διαβιβαστεί πριν από λίγες μέρες εκκρεμούσε και εξεταζόταν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με εντολή του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου από τον Ιούνιο του 2010, πάνω από 20 μήνες, χωρίς αποτέλεσμα.

Το σημερινό περιστατικό αφορά τις ηγεσίες των δύο μεγάλων πολιτικών κομμάτων, που είχαν άψογα συνεργαστεί -τα έκαναν «πλακάκια», τους είπε αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος-, και στη σκευωρία, αλλά και στις επιθέσεις σε βάρος μου στο πλαίσιο της Βουλής και της Προκαταρκτικής Επιτροπής, με σκοπό τη διάσωση των δικών τους υπουργών και των άλλων δικών τους ανθρώπων.

Είχαν σκοπό να κατασκευάσουν έναν μόνο ένοχο, εμένα, τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, που υπηρέτησα στη συγκεκριμένη θέση μέχρι το 2001, ενώ η κατασκευή των υποβρυχίων 214 διαρκεί μέχρι και σήμερα στη βάση της ίδιας ακριβώς σύμβασης".


Η κατηγορία που αντιμετωπίζει για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ' επάγγελμα, κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, αφορά το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων -κινητών και ακινήτων- και όχι μόνο την οικία της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Οι εισαγγελείς που διενήργησαν την προκαταρκτική έρευνα αναφορικά με τη νομιμότητα απόκτησης των περιουσιακών στοιχείων του κ. Τσοχατζόπουλου κατέληξαν στην άσκηση δίωξης συνεκτιμώντας στοιχεία και από άλλες δικογραφίες στις οποίες διαφαίνετο εμπλοκή του πρώην υπουργού, και συγκεκριμένα τις δικογραφίες των εξοπλιστικών συστημάτων και των γερμανικών υποβρυχίων.

Σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, μάλιστα, τα στοιχεία που εντοπίστηκαν ήταν ιδιαίτερα σημαντικά και αποτέλεσαν τον καταλύτη για την έκδοση εντάλματος σε βάρος του.

Μάλιστα, σε έρευνα που έγινε σε δύο σπίτια ιδιοκτησίας του, κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πλάκες χρυσού, λίρες, οικονομικά έγγραφα αλλά και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Τι απαντά η Αρετή Τσοχατζοπούλου για το θέμα των ράβδων χρυσού

Δήλωση με την οποία διευκρινίζει, με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο, το θέμα της ποσότητας χρυσού που εντοπίστηκε στην έρευνα που διενεργήθηκε χθες, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι της, απέστειλε μέσω του γραφείου του πατέρα της, η κ. Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Η κόρη του πρώην υπουργού, εμπλεκόμενη στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 'Ακη Τσοχατζόπουλου, αναφέρει:

«Με αφορμή χθεσινές αναφορές σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ και σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου για τη δήθεν αποκάλυψη «θησαυρού» ράβδων χρυσού και χρυσών λιρών στο σπίτι της μητέρας μου, στο οποίο φιλοξενούμαι, δηλώνω ότι τα κατασχεθέντα από τον αρμόδιο Εισαγγελέα αντικείμενα ήταν δέκα (10) φύλλα χρυσού βάρους 99 γραμμαρίων το καθένα, συνολικής αξίας έως 29.000 ευρώ, ενώ οι χρυσές λίρες ήταν εννέα (9), έκδοσης του 1935 και αποτελούν κειμήλια που μου κληροδότησε ο παππούς μου» .

Η γραπτή δήλωση του συνήγορου του Α. Τσοχατζόπουλου

«Ο Καθηγητής κ. Λεωνίδας Κοτσαλής, πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Α.-Α. Τσοχατζόπουλου, εκφράζοντας τις νομικές θέσεις και των λοιπών πληρεξουσίων δικηγόρων (κ.κ. Ιωάννη Νικολάου, Ιωάννη Παγορόπουλου και Γρηγορίου Τσόλια)προέβη στην εξής δήλωση:

Σε σχέση με τη σύλληψη του τέως υπουργού κ. Α.-Α. Τσοχατζόπουλου τη Μεγάλη Τέταρτη 11.4.2012 και την ορισθείσα απολογία του για τη Δευτέρα του Πάσχα 16.4.2012 επισημαίνουμε τα εξής:

1. Το ένταλμα σύλληψης και προσαγωγής εκτελέστηκε με θεαματικό (θεατρικό) τρόπο την Μ. Τετάρτη 11.4.2012. Διευκρινίζεται ότι δεν είχε προηγηθεί κλήση προς απολογία του κ. Τσοχατζόπουλου, πράγμα που ποινικοδικονομικά στασιάζεται εντόνως μέσα στη θεωρία και στην πράξη. Συνιστά ανακριτική πράξη ελεγχόμενη με βάση το άρθρο 6 της Ε.Σ.Δ.Α.

2. Η πενθήμερη προθεσμία που δόθηκε από τον κ. Ανακριτή το απόγευμα της Μ. Τετάρτης δεν επαρκεί για την μελέτη δικογραφίας περίπου 10.000 σελίδων. Ερωτάται: Γιατί οι ανακριτικές αρχές δεν έλαβαν υπόψη τους αυτή την ανθρώπινη αδυναμία που ουσιαστικά αποδυναμώνει την εμμελή άσκηση των υπερασπιστικών καθηκόντων.

3. Το κατηγορητήριο καθώς και η συστοιχούμενη εισαγγελική έκθεση αναφέρονται και στην υπόθεση TOR που είχε απασχολήσει την εξεταστική επιτροπή της Βουλής το 2004 και είχε οριστικά κλείσει, αφού δεν είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικά στοιχεία. Ερωτάται: Γιατί αναμοχλεύεται παλαιά υπόθεση που έχει ερευνηθεί και οριστικά κλείσει από τη Βουλή;

4. Ο κ. Τσοχατζόπουλος καλείται να απολογηθεί για παραγεγραμμένα αδικήματα. Η απλή ανάγνωση που σχετικών νομοθετικών κειμένων και η αναφορά του χρόνου τέλεσης του αδικήματος οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα περί παραγραφής.

5. Η εισαγγελική έκθεση καταλήγει στην πρόταση-υπόδειξη προς τον κ. Ανακριτή περί προσωρινής κρατήσεως του κ. Τσοχατζόπουλου λόγω της καταστάσεως στα σύνορα της χώρας και των προθέσεων του κ. Τσοχατζόπουλου για διαφυγή προς το εξωτερικό. Διευκρινίζεται ότι σε καμία περίπτωση μέχρι σήμερα σε ολόκληρο το διάστημα των 20 μηνών που διαρκεί η εν λόγω δικαστική διαδικασία δεν παρουσιάστηκε η παραμικρή ασυνέπεια ή απροθυμία εκ μέρους του κ. Τσοχατζόπουλου για συνεργασία με τις Αστυνομικές ή Ανακριτικές αρχές. Τουναντίον ο κ. Τσοχατζόπουλος παρουσιάστηκε πάντοτε με απόλυτη συνέπια και ακρίβεια στις ορισθείσες συναντήσεις. Επιπλέον από εβδομάδων στον κ. Τσοχατζόπουλο έχει επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και αφαίρεση του διαβατηρίου. Επισημαίνεται ότι η διάταξη του άρθρου 282 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας προβλέπει αυστηρώς τις προϋποθέσεις. Η (συσταλτική) εφαρμογή αυτής της διατάξεως αποτελεί το επαχθέστερο δικονομικό μέτρο και επιβάλλεται ως έσχατο μέσο και μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο για τη διασφάλιση του κατηγορουμένου προσώπου, για την αποτροπή τέλεσης άλλων αξιόποινων πράξεων. Σε καμία περίπτωση η προσωρινή κράτηση (παλαιοτέρα προφυλάκιση) δεν αποτελεί «προ-ποινή» ή «προκαταβολή ποινής»

6. Το αδίκημα της δωροδοκίας που περιλαμβάνεται στο κατηγορητήριο φέρεται να τελέστηκε σε χρόνο (πριν από το 2005), όταν ο σχετικός νόμος περί “ξεπλύματος” δεν το περιελάμβανε στα βασικά εγκλήματα

7. Η απόφαση για την αγορά των 4 υποβρυχίων ελήφθη το Φεβρουάριο του 2000 από το Κ.Υ.Σ.Ε.Α. σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Το Κ.Υ.Σ.Ε.Α. εξουσιοδότησε στη συνέχεια τον τότε υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Α.-Α. Τσοχατζόπουλο να υλοποιήσει την εν λόγω απόφαση . Ζητήθηκε τόσο στο πλαίσιο της προκαταρκτικής επιτροπής της Βουλής όσο και στη διάρκεια της προκαταρκτικής εξετάσεως από την Εισαγγελία Αθηνών η κλήση των μελών της τότε συνθέσεως του Κ.Υ.Σ.Ε.Α. προς παροχή εξηγήσεων. Το αίτημα και στις δύο περιπτώσεις δεν έγινε δεκτό. Στο αίτημα αυτό θα επανέλθουμε στο πλαίσιο της τακτικής ανακρίσεως.

Αυτά επισημαίνονται προς τήρηση της νομιμότητας και διασφάλιση του κράτους δικαίου.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v