Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ: Διαρροές Σαμαρά τα περί Grexit

Νέα επίθεση από την Κουμουνδούρου στον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τη συνεδρίαση της ΕΚΤ και δημοσιεύματα. Αντίδραση από Ν.Δ.

ΣΥΡΙΖΑ: Διαρροές Σαμαρά τα περί Grexit

«Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε «έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη», ενόψει της επικείμενης συνεδρίασης ΕΚΤ για την αγορά ελληνικών ομολόγων, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και με τη δημοσιογραφική δεοντολογία» υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε. 

«Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, συγκεκριμένη μερίδα των ΜΜΕ επιλέγει την ακατάσχετη κινδυνολογία, λειτουργώντας σε εντεταλμένη υπηρεσία, όπως έγινε και στις εκλογές του 2012.

Το μεγάλο όμως ερώτημα παραμένει: ποιά είναι η στάση του κ. Σαμαρά ενόψει της επικείμενης συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΚΤ, εκτός από το να διαρρέει τέτοιου είδους ‘ρεπορτάζ’;», καταλήγει.

Σπυράκη: Ο Σαμαράς έδινε για χρόνια τη μάχη

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη, σχετικά με τη συνεδρίαση της ΕΚΤ την προσεχή Πέμπτη για την «ποσοτική χαλάρωση», έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε επί χρόνια στην Ευρώπη και δίνει και σήμερα τη μάχη να επιτευχθεί η «ποσοτική χαλάρωση» που ανακοίνωσε προ διμήνου ο κ. Ντράγκι και να συμπεριληφθεί σε αυτήν η χώρα μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που πολέμησε και πολεμάει λυσσαλέα αυτήν την προοπτική, εκβιάζοντας εκλογές και οδηγώντας τη χώρα στην αβεβαιότητα. Ευχόμαστε η στάση του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει καταστροφικό αποτέλεσμα για την Πατρίδα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v