Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Δείτε τους υποψηφίους. Στη Β' Αθηνών ο Φ. Κουβέλης και ο Ν. Χρυσόγελος. Στο Επικρατείας ο Β. Βασιλικός.

Τα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ

Τις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου έδωσε στη δημοσιότητα το κόμμα "Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά", το οποίο προέκυψε μετά τη συνεργασία της ΔΗΜΑΡ και των Οικολόγων.

Ο Φώτης Κουβέλης θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθηνών και στη Β' Θεσσαλονίκης, ενώ ο επικεφαλής των Πρασίνων Νίκος Χρυσόγελος στη Β' Αθήνας.

Από τους μέχρι τώρα βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, μόλις δύο ακολουθούν το νέο εγχείρημα, η Μαρία Γιαννακάκη, υποψήφια στη Β' Πειραιώς και ο Νίκος Τσούκαλης στην Αχαϊα. Από τα αξιοσημείωτα και η υποψηφιότητα της κόρης του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Κουβέλη στην Α' Αθηνών, όπου κατεβαίνει και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, ενώ ηχηρά ονόματα στη Β' Αθήνας είναι του Δημήτρη Χατζησωκράτη, του Χρόνη Διαμαντόπουλου και του Θράσου Φωτεινού. Επίσης, η Έφη Πάγκαλου κατεβαίνει στις Κυκλάδες και ο Βαγγέλης Ζορκάδης στις Σέρρες.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, θα είναι ο γνωστός συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός. Όπως δήλωσε, "πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα καταλάβει ότι μέσω των Πρασίνων και της Δημοκρατικής Αριστεράς έχει την αναγκαία επιλογή για να αποφύγει το δίπολο οργής και φόβου στο οποίο βρίσκεται παγιδευμένος ο Έλληνας πολίτης. Ανάμεσα στη Σκύλα και τη Χάρυβδη αυτή, οι Πράσινοι και η Δημοκρατική Αριστερά μπορούνε να περάσουν σαν τον Οδυσσέα".

Η λίστα των υποψηφίων του συνδυασμού δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό". 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v