Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Παπαμιμίκου για το ΕΚΑΣ

«Βολές» εξαπέλυσαν ΣΥΡΙΖΑ και Α. Παπαμιμίκος με αφορμή τις δηλώσεις του τελευταίου για το ΕΚΑΣ. Τι υποστηρίζει η αξιωματική αντιπολίτευση, τι απαντά ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - Παπαμιμίκου για το ΕΚΑΣ

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία για το ζήτημα των συντάξεων από τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ Α. Παπαμιμίκου σε πρωινή εκπομπή για το ΕΚΑΣ. 

Όπως σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση: «Μετά και τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γ. Κύρτσου για μείωση των συντάξεων, ο γραμματέας της ΝΔ Α.Παπαμιμίκος ζητά αφαίρεση του ΕΚΑΣ από όσους συνταξιούχους παίρνουν επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος! Στόχος της ΝΔ είναι οι συντάξεις να πέσουν στα 300 ευρώ. Ο ελληνικός λαός δεν θα τους αφήσει να υλοποιήσουν το καταστροφικό τους μνημονιακό πρόγραμμα.»

Από την πλευρά του ο Α. Παπαμιμίκος τονίζει σε σχετική ανακοίνωση: «Τα χαλκεία του ΣΥΡΙΖΑ κόβουν και ράβουν. Διαστρεβλώνουν και παραποιούν για να πουν αυτά που οι ίδιοι επιθυμούν. Χωρίς ποτέ να παρουσιάζουν καμιά δική τους θέση.

Είπα πως κανένας δεν θα χάσει το προνοιακό του επίδομα. Απλά δεν θα το παίρνει δύο φορές. Αν, λοιπόν, το χρόνο που αφιερώνουν στη μαύρη προπαγάνδα τον αφιέρωναν για να προτείνουν έστω και κάτι συγκεκριμένο, θα μπορούσαν ίσως να συνεισφέρουν στο διάλογο. Φαίνεται όμως ότι αυτό είναι μάταιο». 

Ο ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε στο θέμα με νέα ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως «η απάντηση του κ. Παπαμιμίκου επιβεβαιώνει την αρχική μας ανακοίνωση. Ομολογεί ότι το ΕΚΑΣ κόβεται για όσους παίρνουν επίδομα ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Καθημερινά αποκαλύπτεται το πραγματικό πρόγραμμα της ΝΔ. Δεν θα καταφέρουν όμως να το υλοποιήσουν», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v