Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην προεκλογική κόντρα και τα bonus του Καρέλια στους εργαζόμενους

Καυστική απάντηση από τη ΝΔ στην κριτική που ασκεί ιστοσελίδα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ στα bonus του Καρέλια προς τους εργαζόμενους. "Το μόνο που μένει να μας πουν είναι αν προτίθενται να κρατικοποιήσουν αυτή και οποιαδήποτε άλλη κερδοφόρα ελληνική εταιρεία", σχολιάζει η ΝΔ.

Στην προεκλογική κόντρα και τα bonus του Καρέλια στους εργαζόμενους

Νέο πεδίο αντιδικίας μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ ξεσπά με αφορμή τα bonus προς τους εργαζόμενους που ανακοίνωσε η Καπνοβιομηχανία Καρέλια.

Η ιστοσελίδα iskra.gr, που απηχεί απόψεις της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε σχετική άποψη του μέλους της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Γουδεβένου, στην οποία απαντά η Νέα Δημοκρατία.  

Ειδικότερα, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Παραξενευτήκαμε που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε καταγγείλει ακόμη την Εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑΣ για τη διανομή των κερδών της στους εργαζόμενους.

Αλλά τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ για ακόμη μια φορά δεν μας απογοήτευσε, αφού μόλις πριν από λίγες ώρες μέσω του iskra.gr καταγγέλλει την εταιρεία που τόλμησε να δώσει bonus στους εργαζομένους βάζοντάς τα με τον καπιταλισμό και την κερδοφορία της εταιρείας.

Το μόνο που απομένει να μας πουν είναι αν στον ΣΥΡΙΖΑ προτίθενται να κρατικοποιήσουν αυτή και οποιαδήποτε άλλη κερδοφόρα ελληνική εταιρεία...».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v