Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΗΜΑΡ: Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το δημοσίευμα του ΚΥΠΕ

Όσα εμφανίζονται σε δημοσίευμα του Κυπριακού Πρακτορείου ως συνομιλία δημοσιογράφου με τον Φώτη Κουβέλη δεν ανταποκρίνονται επ' ουδενί στην πραγματικότητα, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.

ΔΗΜΑΡ: Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το δημοσίευμα του ΚΥΠΕ
Η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της αναφορικά με δημοσίευμα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων τονίσει ότι όσα εμφανίζονται ως συνομιλία δημοσιογράφου με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη δεν ανταποκρίνονται επ' ουδενί στην πραγματικότητα.

«Όσα εμφανίζονται από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ως συνομιλία δημοσιογράφου με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη δεν ανταποκρίνονται επ' ουδενί στην πραγματικότητα. Αποτελούν εκτιμήσεις, απλώς, του ιδίου του συντάκτη του δημοσιεύματος», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ.

Το δημοσίευμα του ΚΥΠΕ:

«Τελικά, ίσως αποδεικνύεται πως είχαν δίκιο όσοι εξέφραζαν φόβους και ανησυχίες για την πιθανή συνεργασία μας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ισχυριζόμενοι ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία της ηγεσίας του», δηλώνει στο ΚΥΠΕ ο Φώτης Κουβέλης, λίγες ώρες μετά το οριστικό ναυάγιο των συζητήσεών του με τον Αλέξη Τσίπρα για εκλογική συμπόρευση των δύο κομμάτων της Αριστεράς.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ δεν κρύβει την πικρία και την στεναχώρια του για το πώς εξελίχτηκαν τα πράγματα, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί, αν και δεν ήθελε να το πει επί λέξει, ότι εξαπατήθηκε.

Αναφέρει δε, ότι κατόπιν αυτού, το κόμμα του θα κατέλθει αυτόνομο και αυτοδύναμο στις επερχόμενες εκλογές, «τραυματισμένο, αλλά καθαρό στις αρχές του, και με ευθύνη απέναντι στον λαό».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v