Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τσίπρας: Οι ευρωεκλογές θα είναι το δημοψήφισμα

Στις ευρωεκλογές η χώρα θα στείλει ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, δίνοντας στην εκλογική αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας χαρακτήρα δημοψηφίσματος για την κυβέρνηση. Αλλάζουν σελίδα Αθήνα και Αττική, σημείωσε.

Τσίπρας: Οι ευρωεκλογές θα είναι το δημοψήφισμα

Οι πολίτες με την ψήφο τους άνοιξαν νέο δρόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών.

"Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο, το κυβερνών κόμμα να μην περνά στον δεύτερο γύρο στον μεγαλύτερο δήμο και στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται σε ισχυρό παράγοντα στον αυτοδιοικητικό χάρτη. Την επόμενη εβδομάδα η Αθήνα και η Αττική αλλάζουν σελίδα", σημείωσε.

Όπως ανέφερε ο αρχηχός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, "στην κάλπη των ευρωεκλογών διακυβεύεται η συνέχεια της κυβέρνησης των μνημονίων". Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε σε συστράτευση όλους τους πολίτες στις κάλπες της επόμενης Κυριακής. "Ο πρωθυπουργός πριν από λίγο αποδέχτηκε ότι το αυτοδιοικητικό αποτέλεσμα προμηνύει πως στην κάλπη των ευρωεκλογών διακυβεύεται η συνέχεια της κυβέρνησης των μνημονίων. Έχει απόλυτο δίκιο. Οι ευρωεκλογές στις 25 του Μάη θα είναι το δημοψήφισμα για το μνημόνιο που δεν έγινε ποτέ. Το δημοψήφισμα για το αν η πατρίδα μας θα αποκτήσει ξανά αξιοπρέπεια και φωνή στην Ευρώπη".

"Στις ευρωεκλογές, η χώρα θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη ότι η Ελλάδα δεν ανήκει σε κανέναν εκτός από τον λαό της", τόνισε.

"Την επόμενη Κυριακή η ψήφος μας είμαι σίγουρος ότι δεν θα πιάσει απλώς τόπο, θα αλλάξει τον τόπο", κατέληξε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.


Real.gr- ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ από realmedialive

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v