Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα μηνύματα Καμίνη - Σακελλαρίδη

Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης μετά τα πρώτα αποτελέσματα. Η Αθήνα δεν πρέπει να μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης, υποστηρίζει ο Γιώργος Καμίνης.

Τα μηνύματα Καμίνη - Σακελλαρίδη

Να επιστρέψουν στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή με οδηγό τις μεγάλες αλλαγές στην πόλη κάλεσε τους πολίτες ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

«Στηρίζουμε την μεγάλη προσπάθεια για μία Αθήνα σύγχρονη, ευρωπαϊκή, δυνατή, ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες της. Η Αθήνα δεν επιτρέπεται να μετατραπεί σε πεδίο σύγκρουσης κομματικών σχεδίων» είπε ο Γιώργος Καμίνης.


VIDEO-ΚΑΜΙΝΗΣ από realmedialive

 

 

 

 

«Σήμερα ψήφισαν για μεγάλη αλλαγή στην πόλη. Το αποτέλεσμα είναι μια πρώτη δικαίωση», υπογράμμισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε μια πρώτη δήλωση μετά και τα πρώτα αποτελέσματα που τον φέρνουν να μάχεται με τον Γ. Καμίνη για την πρωτιά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων.

«Θεωρούμε ότι όσοι αγνόησαν τα τεράστια προβλήματα και υλοποίησαν τις πολιτικές λιτότητας δεν μπορούν σήμερα να εμφανίζονται ως υπερκομματικοί υποψήφιοι», σημείωσε, προσθέτοντας πως «το ποσοστό του ναζιστικού μορφώματος αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να υπάρξει εφησυχασμός.

Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια μέρα, τόνισε, σημειώνοντας ότι «σήμερα έγινε το πρώτο αποφασιστικό βήμα. Καλούμε τους Αθηναίους σε μια πλατιά συμμαχία».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v